Klik om te vergroten

Capture Totale

Multiperfectionerende crème - SPF 20 - PA+ - Visage & Cou

De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid en bescherming

De Multiperfectionerende Crème FPS 20 SPF CAPTURE TOTALE corrigeert alle zichtbare tekenen van veroudering (rimpels, verlies aan stevigheid, door veroudering veroorzaakte onregelmatigheden) en komt tegemoet aan alle behoeften van de huid zoals hydratatie, comfort, soepelheid en dagelijkse bescherming tegen UV-stralen (preventieve werking tegen vlekken). Dankzij het versterkte globale anti-ageing effect van CAPTURE TOTALE worden de verjongende functies van de huid tot in de stamcellen* - de cellen die de huid jong maken - geactiveerd*. De soepele en crèmige textuur garandeert de huid een onmiddellijk en totaal comfort: de huid wordt zichtbaar steviger, gladder en stralender en ze is optimaal beschermd tegen UV-stralen. De huid ziet er dan ook opnieuw jong uit.


* In-vitrotests op ingrediënten.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Multiperfectionerende crème - SPF 20 - PA+ - Visage & Cou