Klik om te vergroten

Capture Totale

Intensief Herstellende Nachtcrème

Alle globale anti-aging expertise van Capture Totale voor complete schoonheid bij het wakker worden

Capture Totale Intensief Herstellende Nachtcrème is een baanbrekende verzorging met een geconcentreerde formule waarmee de huid bij het ontwaken mooier en zichtbaar jonger is.

Kalamansi is een uitzonderlijk actief bestanddeel dat de stamcellen de energie geeft die ze nodig hebben om optimaal te functioneren tijdens de nachtelijke piek van herstel. Op die manier wordt de huid dieper dan ooit hersteld. De formule bevat een sleutelbloemextract, een zeer efficiënt ingrediënt tegen donkere vlekken. De ingrediënten van de formule – die aanwezig zijn in het hele assortiment Capture Totale – beschermen de stamcellen. Op die manier kunnen ze hun natuurlijke NGF-productie** op peil houden. NGF verstevigt de structuur van de dermis-epidermisverbinding op een natuurlijke manier*. Hierdoor wordt er geen melanine in deze zone aangemaakt en kunnen opgehoopte pigmenten opnieuw vrijkomen. Donkere vlekken verdwijnen en de melanocyten blijven in slaaptoestand.


*In-vitrotest

**Nerve Growth Factors

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Intensief Herstellende Nachtcrème