Klik om te vergroten

  Hydra Life

  Hydraterend masker

  INTENS FRIS, INTENS GECONCENTREERD

  Beschrijving

  Het verkwikkende en hydraterende masker van Hydra Life heeft een zeer frisse omhullende textuur die geschikt is voor alle huidtypes. Het voedt de zeer droge huid intens in amper enkele minuten.

  Voordelen

  De huid is onmiddellijk optimaal gehydrateerd, soepel en stralend mooi.

  Hoofdingrediënt

  DRIE BLOEMENEXTRACTEN UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS De unieke formule bevat een serum samengesteld uit drie bloemenextracten uit de tuinen van Dior. Zij vormen de sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van Hydra Life. De extracten werken in synergie waardoor hun unieke eigenschappen nog versterkt worden: - Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks het Aquaporine 3 en dus de hydratatie – Malve uit Anjou stimuleert Aquaporine 9 en dus de vernieuwing van de epidermiscellen - Centella uit Madagaskar herstelt de veerkracht van de huid door de aanmaak van collageen in de dermis te stimuleren.

  Applictietip

  Breng een of twee keer per week aan. Laat 5 tot 10 minuten inwerken en masseer vervolgens het resterende product in de huid.

  Suggesties

  Hydra Life
  Hydra Life
  Proverjongende Sorbetcrème

  De exquis zinnenstrelende textuur geeft de huid de hele dag lang een aangenaam gevoel van comfort en lichtheid.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Hydra Life
  Hydraterend masker