Klik om te vergroten

Hydra Life Close-up

Poriënreducerende pro-verjongende hydraterende verzorging

De signatuur van een perfecte huidkorrel

Beschrijving

Hydra Life Close-Up hydrateert de huid en pakt de oorzaken van zichtbare poriën aan de bron aan. De huid wordt perfect gehydrateerd en gematteerd, de huidkorrel wordt gladder en alle soorten poriën worden onmiddellijk en duurzaam in de diepte gecorrigeerd.
De verzorging geeft een zijige, subtiele glowy finish. De huidkorrel mag gezien worden, ook van dichtbij.
De comfortabele waterachtige gel met subtiel roze kleur geeft een poederachtige frisheid en zorgt dat de make-up de hele dag beter blijft zitten.

Gebruiksadvies: 's ochtends en/of 's avonds in plaats van de gebruikelijke verzorging op gezicht en hals aanbrengen.

Voordelen

De huidtextuur is compacter, glad en egaal; de poriën lijken onzichtbaar, zelfs van dichtbij. Het evenwicht is hersteld en de huid is goed gehydrateerd. Iedere dag opnieuw oogt de huid perfect.

Hoofdingrediënt

DE COMPLEMENTAIRE COMBINATIE VAN LIJNZAAD EN DE DRIE BLOEMEXTRACTEN VAN HYDRA LIFE UIT DE TUINEN VAN DIOR Het originele bloemenboeket in het serum in elk product van Hydra Life bestaat uit Jisten, Centella en Malve uit de Tuinen van Dior. Hieraan voegde Dior een nieuw natuurlijk ingrediënt toe: vlasbloemen. Deze fragiel ogende, gracieuze bloem is bijzonder interessant wegens zijn thermonastische eigenschappen. Dankzij dit fenomeen kan de bloem zich aan temperatuurschommelingen aanpassen. Op die manier kunnen de bloemblaadjes die in de ongeopende knoppen opgekruld zitten ontluiken tot een perfect gladde en zijige bloem. Het nieuwe extract beschikt over opmerkelijke zelfregulerende eigenschappen.

Applictietip

Breng ‘s ochtends en/of nacht in plaats van de gebruikelijke hydraterende verzorging op gezicht en hals aan.

Suggesties

Hydra Life
Hydra Life
Proverjongende Sorbetcrème

De exquis zinnenstrelende textuur geeft de huid de hele dag lang een aangenaam gevoel van comfort en lichtheid.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Hydra Life Close-up
Poriënreducerende pro-verjongende hydraterende verzorging