PrevNextKlik om te vergroten

  Hydra Life Close-up

  Poriënreducerende pro-verjongende hydraterende verzorging

  De signatuur van een perfecte huidkorrel

  Beschrijving

  Hydra Life Close-Up hydrateert de huid en pakt de oorzaken van zichtbare poriën aan de bron aan. De huid wordt perfect gehydrateerd en gematteerd, de huidkorrel wordt gladder en alle soorten poriën worden onmiddellijk en duurzaam in de diepte gecorrigeerd.
  De verzorging geeft een zijige, subtiele glowy finish. De huidkorrel mag gezien worden, ook van dichtbij.
  De comfortabele waterachtige gel met subtiel roze kleur geeft een poederachtige frisheid en zorgt dat de make-up de hele dag beter blijft zitten.

  Gebruiksadvies: 's ochtends en/of 's avonds in plaats van de gebruikelijke verzorging op gezicht en hals aanbrengen.

  Voordelen

  De huidtextuur is compacter, glad en egaal; de poriën lijken onzichtbaar, zelfs van dichtbij. Het evenwicht is hersteld en de huid is goed gehydrateerd. Iedere dag opnieuw oogt de huid perfect.


  Applictietip  Hoofdingrediënt

  DE COMPLEMENTAIRE COMBINATIE VAN LIJNZAAD EN DE DRIE BLOEMEXTRACTEN VAN HYDRA LIFE UIT DE TUINEN VAN DIOR Het originele bloemenboeket in het serum in elk product van Hydra Life bestaat uit Jisten, Centella en Malve uit de Tuinen van Dior. Hieraan voegde Dior een nieuw natuurlijk ingrediënt toe: vlasbloemen. Deze fragiel ogende, gracieuze bloem is bijzonder interessant wegens zijn thermonastische eigenschappen. Dankzij dit fenomeen kan de bloem zich aan temperatuurschommelingen aanpassen. Op die manier kunnen de bloemblaadjes die in de ongeopende knoppen opgekruld zitten ontluiken tot een perfect gladde en zijige bloem. Het nieuwe extract beschikt over opmerkelijke zelfregulerende eigenschappen.

  Suggesties
  Hydra Life
  Proverjongende Sorbetcrème

  De exquis zinnenstrelende textuur geeft de huid de hele dag lang een aangenaam gevoel van comfort en lichtheid.

  Meer weten

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Hydra Life Close-up
  Poriënreducerende pro-verjongende hydraterende verzorging

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明