Klik om te vergroten

One Essential

Intens celherstellend ontgiftend serum

Een nieuwe levensadem vol energie voor de huid

Een onzichtbare maar meetbare vijand: de huidtoxines. Iedere dag hopen zich 7 miljard toxines op in de huid. Ze blokkeren haar herstel en verstoren haar functies. De teint wordt dof, de huid raakt uitgeput – van de diepste lagen tot aan het huidoppervlak – en haar herstelcapaciteiten nemen af. Twintig jaar baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de celontgifting – met als vertrekpunt een met de Nobelprijs bekroonde ontdekking* - leidde tot een nieuwe formule met unieke eigenschappen van One Essential.


De wetenschappers van Dior verrijkten de verzorging met een extract van Rode Hibiscus uit de Tuin van Dior in Burkina Faso waardoor One Essential alle geïdentificeerde toxines in de cellen viseert** en de huid intensief dynamiseert.


One Essential is de 1e dagelijkse fundamentele verzorging die deze toxines bestrijdt door het eliminatieproces te activeren** zodat de huid opnieuw een stralende teint krijgt.

Driedimensionale werking:

ONTGIFTEND: de verzorging verwijdert toxines** continu en stimuleert de energiecirculatie diep in de huid.

HERSTELLEND en DYNAMISEREND: hij optimaliseert de oorspronkelijke functies van de cellen.

STIMULEREND: hij maakt de efficiëntie van de actieve bestanddelen van de gebruikelijke verzorgingen die erna worden aangebracht tot vier keer groter**. Hij is de universele beautybondgenoot van alle vrouwen, ongeacht leeftijd of huidtype.


Deze verzorging maakt de trekken onmiddellijk glad en geeft de huid een pure, stralende teint. De huid is verlevendigd en heeft opnieuw haar oorspronkelijk schoonheid en energie. Iedere dag opnieuw herstelt de huid zich: ze zit vol leven en is grondig gedynamiseerd. Ze heeft een nieuwe levensadem vol energie. De frisse, luchtige en licht roze textuur van One Essential verlevendigt de teint en geeft haar onmiddellijk een stralende look, zonder opspannend of parelmoereffect en zonder vettig gevoel.

*Ontdekking van het proteasoom Nobelprijs Chemie in 2004 voor Aaron Ciechanover, Avram Hershko en Irwin Rose **In-vitrotests op ingrediënten

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
One Essential
Intens celherstellend ontgiftend serum