Klik om te vergroten

One Essential

Intens celherstellend ontgiftend serum

Een nieuwe levensadem vol energie voor de huid

Beschrijving

One Essential bestrijdt toxines door het eliminatieproces* te versterken. Zo wordt de huid opnieuw helder. Driedimensionale werking: ONTGIFT: verwijdert continu toxines* en herstelt de energiestroom diep in de huid. HERSTELT EN DYNAMISEERT: optimaliseert het functioneren van de cellen. STIMULEERT: maakt de ingrediënten van de achteraf aangebrachte huidverzorging tot 4 keer efficiënter*. De frisse, vederlichte en lichtroze textuur van One Essential verlevendigt de huid en zorgt onmiddellijk voor een stralende teint. Heeft geen iriserend of adstringerend effect en geeft geen vettig gevoel. *In-vitrotests op ingrediënten.

Voordelen

Resultaten na 7 dagen*
Frissere huid: 87%
De huid kan opnieuw ademen: 83%
Onberispelijke teint: 80%
Zuivere huid: 67%
Na 1 maand*
Frissere huid: 90%
De huid kan opnieuw ademen: 85%
Onberispelijke teint: 83%
Zuivere huid: 81%
*zelfevaluatie - 60 vrouwen

Dior tuin

ibiscus

DE TUIN VAN KORO IN BURKINA FASO
De Tuin van Dior waar de Rode Hibiscus gekweekt wordt, bevindt zich in het hart van de Ecologische en Culturele Site van Koro. Op de 20 hectaren groeit 18% van de flora van Burkina Faso – een goede 190 plantensoorten. Deze opmerkelijke site werd geselecteerd voor de opvallende geologische rijkdom van zijn bodem. Meer dan een hectare grond is bestemd voor de kweek van de Hibiscus sabdariffa of Rode Hibiscus.

Hoofdingrediënt

HIBISCUS UIT DE TUINEN VAN DIOR IN BURKINA FASO
De wetenschappers van Dior ontdekten dat in de delicate kelkblaadjes van de hibiscusbloemen een onvermoede, uitzonderlijke ontgiftende kracht schuilgaat. Hibiscusextract stimuleert de recyclage van toxines die de cellongen binnendrongen*. *In-vitrotests op ingrediënten

Applictietip

Knijp de huid na het reinigen van het gezicht zachtjes met buitenwaarts draaiende bewegingen. Dit doet de teint stralen, stimuleert de epidermis en optimaliseert de absorptie van het serum. Begin de toepassing met een drainerende gladmakende beweging van de hals tot het decolleté. Breng het serum van One Essential van de T-zone naar de zijkanten met licht opwaartse bewegingen aan om de gelaatscontouren fijner te maken. Werk de verzorging op het voorhoofd met een waaierbeweging uit om tekenen van vermoeidheid te verminderen.

Suggesties

Eyes Essential
Eyes Essential
Celherstellende oogcontourverzorging

Eyes Essential is de eerste celherstellende oogcontourverzorging van Dior. Het is een concentraat van de uitzonderlijk celherstellende kracht van One Essential, aangepast aan de delicate oogcontouren.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
One Essential
Intens celherstellend ontgiftend serum