Een nieuwe levensadem vol energie voor de huid

Beschrijving

One Essential bestrijdt toxines door het eliminatieproces* te versterken. Zo wordt de huid opnieuw helder. Driedimensionale werking: ONTGIFT: verwijdert continu toxines* en herstelt de energiestroom diep in de huid. HERSTELT EN DYNAMISEERT: optimaliseert het functioneren van de cellen. STIMULEERT: maakt de ingrediënten van de achteraf aangebrachte huidverzorging tot 4 keer efficiënter*. De frisse, vederlichte en lichtroze textuur van One Essential verlevendigt de huid en zorgt onmiddellijk voor een stralende teint. Heeft geen iriserend of adstringerend effect en geeft geen vettig gevoel. *In-vitrotests op ingrediënten.

Voordelen

Resultaten na 7 dagen*
Frissere huid: 87%
De huid kan opnieuw ademen: 83%
Onberispelijke teint: 80%
Zuivere huid: 67%
Na 1 maand*
Frissere huid: 90%
De huid kan opnieuw ademen: 85%
Onberispelijke teint: 83%
Zuivere huid: 81%
*zelfevaluatie - 60 vrouwen


ApplictietipHoofdingrediënt

HIBISCUS UIT DE TUINEN VAN DIOR IN BURKINA FASO
De wetenschappers van Dior ontdekten dat in de delicate kelkblaadjes van de hibiscusbloemen een onvermoede, uitzonderlijke ontgiftende kracht schuilgaat. Hibiscusextract stimuleert de recyclage van toxines die de cellongen binnendrongen*. *In-vitrotests op ingrediënten


Dior tuin

DE TUIN VAN KORO IN BURKINA FASO
De Tuin van Dior waar de Rode Hibiscus gekweekt wordt, bevindt zich in het hart van de Ecologische en Culturele Site van Koro. Op de 20 hectaren groeit 18% van de flora van Burkina Faso – een goede 190 plantensoorten. Deze opmerkelijke site werd geselecteerd voor de opvallende geologische rijkdom van zijn bodem. Meer dan een hectare grond is bestemd voor de kweek van de Hibiscus sabdariffa of Rode Hibiscus.

Revolutie in celontgifting.

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

One Essential
Intens celherstellend ontgiftend serum

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明