Maak kennis met de reinigingsproducten

Efficiëntie, zachtheid en zinnenstrelend genot gebundeld in een unieke ervaring. Voor alle huidtypes.

WERKING

Steunend op zijn ervaring in verzorging en zijn perfecte kennis van make-up ontwikkelde het Centre d’Innovation Dior een compleet aanbod van tien innovatieve, geraffineerde, zachte, verrassend zinnenstrelende en efficiënte producten.

In een enkele stap verwijderen de zeer efficiënte formules zelfs de meest hardnekkige make-up delicaat van de huid. Ze zijn perfect aangepast aan de verschillende eigenschappen van elk huidtype.

Het reinigingsritueel is het geheim van een stralende huid en een precieze make-up. Dior bedacht er zijn eigen versie van om in te spelen op de verwachtingen van de meest veeleisende vrouw.

EXPERTISE

Om een perfect evenwicht te krijgen tussen efficiënt reinigen en extreem respect voor de huid selecteerde het Centre d’Innovation Dior drie geraffineerde bloemen voor hun reinigende eigenschappen, hun delicate geur en de zachtheid van hun actieve bestanddelen:
- de zachte en kalmerende Fluwelige Pioen voor de droge of gevoelige huid.
– de evenwichtsherstellende en zuiverende Kristalheldere Iris voor de normale tot gemengde huid.
– de Zuivere Lelie, symbool van schoonheid, wiens extracten alle huidtypes versterken, beschermen en jong houden.

De Reinigingsproducten van Dior hebben een unieke efficiëntie en irriteren de huid niet zodat ze de eerste momenten van verzorging van de huid zijn.

RESULTAAT

In een enkele zachte en zinnenstrelende stap verdwijnt elk spoortje make-up van de huid. Het hydrolipidenevenwicht wordt bewaard zodat het gevoel van comfort eindeloos is. De huid is perfect zuiver, zacht en soepel. Ze heeft opnieuw de frisheid uit haar jeugd en oogt zuiver en mooi.