Klik om te vergroten

  Zacht Reinigend Schuim

  Droge of gevoelige huid

  De kalmerende kracht van de fluweelachtige pioenroos

  Beschrijving

  De zacht schuimende reiniging vormt in contact met water een royaal schuim dat make-up en onzuiverheden opneemt waarna ze worden weggespoeld. De hydraterende bestanddelen in de kern van de formule geven de droge huid een aangenaam gevoel van comfort. En om dit nog te verhogen vangt een neutraliserend element alle sporen van hard water zodat de huid opnieuw van water kan genieten. De zachte fluwelige pioenen en de efficiënte textuur maken de huid helder, soepel en fluwelig glad.

  Voordelen

  De Fluwelige Pioenen verzachten de huid en maken haar soepel, helder en fluwelig glad.

  Applictietip

  Breng rechtstreeks op het vochtige gezicht aan. Masseer en spoel met lauw water. Dep de huid zachtjes droog. Gebruik vervolgens de Zuiverende Verkwikkende Lotion.

  Suggesties

  Zachte Verkwikkende Lotion
  Zachte Verkwikkende Lotion
  Droge of gevoelige huid

  Deze vloeibare maar omhullende en eindeloos zachte lotion wordt het best in alle zachtheid aangebracht om de huid niet te irriteren. De zachte verkwikkende lotion maakt de huid fris, goed gehydrateerd, glad en egaal.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Zacht Reinigend Schuim
  Droge of gevoelige huid