PrevNextKlik om te vergroten

   Reinigend Expresduo Voor De Ogen

   Alle huidtypes

   De verstevigende kracht van de zuivere lelie

   Beschrijving

   Een oogreiniging moet extreem zacht zijn en geschikt voor de fijne, fragiele en lipidenarme huid van de oogcontouren. Deze tweefasige oogreiniging verwijdert zelfs de meest hardnekkige en waterproof make-up met ontstellend gemak zonder vet gevoel te veroorzaken. Na het schudden van de flacon worden de verzachtende, kristalheldere olie en het blauwachtige, hydraterende water met elkaar gemengd waardoor de reiniging even zacht als efficiënt verloopt. De oogleden zijn perfect proper, zacht en goed gehydrateerd, de wimpers zijn soepel en zijig. De formule werd oftalmologisch getest en is dus geschikt voor de fragiele oogcontouren. Ideaal voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

   Voordelen

   De oogleden zijn perfect proper, zacht en gehydrateerd; de wimpers zijn soepel en zijig glad.

   Applictietip

   Zum Vermischen der zwei Phasen kräftig schütteln.
   Einen Wattebausch tränken und einige Sekunden auf die Augenkontur auflegen, um das Make-up zu lösen. Vorsichtig abnehmen. Für jedes Auge einen eigenen Wattebausch verwenden.

   Suggesties
   Reinigende Fluid – Onmiddellijk Effect
   Alle huidtypes

   Deze onmiddellijk reinigende fluid zuivert en verkwikt de huid in een enkele stap. Het reinigende effect van deze transparante fluid voor alle huidtypes wordt aangevuld met een verzachtend en verfrissend effect. Dankzij de micellen die alle onzuiverheden en sporen van make-up onmiddellijk vasthouden wordt de huid in een enkele passage van het wattenschijfje gereinigd.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Reinigend Expresduo Voor De Ogen
   Alle huidtypes

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明