Maak kennis met Capture XP

De beste antirimpelexpert van Dior heeft een naam met 2 letters.

XP: 2 LETTERS VOOR EEN NIEUWE EXPERTVERZORGING TEGEN RIMPELS

De ontdekkingen van het Centre d’Innovation Dior over de oorsprong van huidveroudering en rimpels kruisen de laatste wetenschappelijk ontdekkingen over stamcellen (1). Uit deze ontdekkingen ontstond de nieuwe Capture XP dat in staat is de stamcellen te regenereren (2) en vanuit de dermis de aanmaak van de krachtige, natuurlijke filler hyaluronzuur te verdubbelen (3). Hierdoor kan de huid onder de rimpels zich continu verjongen (3). Na 1 uur is de transformatie zichtbaar met het blote oog (4).
Na 1 maand is het verjongende effect spectaculair (5). Effect gemeten op alle rimpels (6).
                                                           
(1) Van de epidermis.
(2) Van de epidermis / In-vitrotest op ingrediënt: bescherming van de cellen van de basale laag van de epidermis waar zich de stamcellen bevinden.
(3) In-vitrotest op ingrediënten.
(4) Mechanische tests.
(5) Klinische test.
(6) Test met autoscore en mechanische metingen van de rimpels van het voorhoofd, de kraaienpootjes, de zone onder de ogen, de rimpels tussen de wenkbrauwen, de wangen, de neus-kingroef, bij 25 proefpersonen, beautyroutine, 2 maanden.

DE HUIDCELLEN MAKEN DE HUID ONDER DE RIMPELS CONTINU JONGER

Hyaluronzuur is een essentiële component van de huid en een krachtig, natuurlijk vulbestanddeel dat het gezicht voller en de huid gladder en regelmatiger maakt. Hyaluronzuur is in overvloed aanwezig in de jonge huid. 50%(1) ervan wordt iedere dag op natuurlijke wijze vervangen. Maar na verloop van tijd neemt dit vervangingsmechanisme af. Op de leeftijd van 40 jaar is de hoeveelheid al verminderd met 50% en is ook de kwaliteit achteruitgegaan. Hierdoor wordt de huid fijner en minder sterk waardoor ze gaat kreuken: er verschijnen rimpels.                                           

(1) Annales de Dermatologie et de Vénéréologie (2010), volume 137, n°S1, pages 23-25 – F.Masson – Acide Hyaluronique et hydratation cutanée.

KRACHTIGE EXPERTVERZORGINGEN DIE DE HUID ONDER DE RIMPEL VERJONGEN

Dankzij hun « intelligente » texturen die met hun zinnenstrelend effect de efficiëntie nog verhogen, staan de nieuwe verzorgingen Capture XP garant voor een nieuw anti-ageing en rimpelwerend expertritueel, getekend Dior. Na 1 uur is de transformatie zichtbaar met het blote oog (1). Het geheim hiervan is Bi-Skin Premium, een exclusief bestanddeel van Dior, dat herwerkt en verrijkt werd om de huid onmiddellijk op te spannen, huidprobleempjes te verdoezelen en de actieve bestanddelen beschikbaar te maken voor de huid. Na 1 maand is het verjongende effect van de verzorgingen ooptimaal (2). Bewezen effect op alle rimpels (3).

(1) Mechanische tests.
(2) Klinische test.
(3) Test met autoscore en mechanische metingen van de rimpels van het voorhoofd, de kraaienpootjes, de zone onder de ogen, de rimpels tussen de wenkbrauwen, de wangen, de neus-kingroef, bij 59 proefpersonen, beautyroutine, 2 maanden. (4) Consumententests, 59 proefpersonen, T=1 maand, Crème Riche


De nieuwe Capture XP is een belangrijke technologische doorbraak die rimpels duurzaam (1) en op natuurlijke wijze corrigeert.

ULTRA-POWERFUL EXPERT TREATMENTS TO CAPTURE THE YOUTH HIDING BENEATH EVERY WRINKLE

Thanks to their intelligent texture, whose sensual feel enhances its effectiveness, the new Capture XP treatments offer skin a new expert anti-ageing and wrinkle-reducing ritual by Dior.

In 1 hour, wrinkles undergo a spectacular transformation that is visible to the naked eye (1).
The secret is Bi-Skin Premium, an exclusive Dior ingredient, which is reworked and enriched to procure an immediate tightening and soft-focus effect, while also making the active ingredients available to the skin.

In 1 month, the treatments reveals their full youth action (2).
Proven efficiency on 100% of wrinkles (3).

(1) Instrumental tests.
(2) Clinical test.
(3) Test by self-scorage and instrumental measurements taken on forehead wrinkles, crow's feet, undereye area, frown furrow, cheek wrinkles and naso-labial folds on 59 subjects, beauty routine, 2 months.
Consumer test on 59 subjects, T=1 month, rich creme