PrevNextKlik om te vergroten

   Capture XP

   intensief rimpelcorrigerend recordserum

   Rimpelcorrigerende expertverzorging

   Beschrijving

   Dit zeer geconcentreerde, zachte en vloeibare gel-serum met onmiddellijk opspannend effect corrigeert zelfs de diepste rimpels en maakt de huid echt glad.
   Voor een maximaal effect gebruikt u het Serum Capture XP na het Serum One Essential.

   Voordelen

   Krachtig effect in 2 stappen Na 1 uur is de transformatie van de rimpels spectaculair en zichtbaar voor het blote oog* dankzij de intelligente textuur die de werking van het huidverzorgend Hyalu-Stem-complex** perfect aanvult. Na 1 maand kan het serum zijn verjongend effect volop ontwikkelen***. Bewezen effect op alle rimpels****. Iedere dag opnieuw stimuleert het Hyalu-Stem™-complex de aanmaak van verjongende materie onder de rimpels**.
   * Mechanische tests
   **In-vitrotest
   ***Klinische tests
   ****Test door zelfscore en mechanische metingen van voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, plooien onder de ogen, frons, neus-kingroef en lachlijntjes; 25 proefpersonen, 2 maanden, beautyroutine.


   Applictietip   Hoofdingrediënt

   HYALU-STEM™-COMPLEX
   Het Hyalu-Stem™-complex verdubbelt de aanmaak van hyaluronzuur (1) en maakt continu jeugdige materie onder de rimpels aan. Samen met het galangaextract veroorzaakt het de directe stimulatie van de aanmaak van hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht en zijn indirecte stimulatie door de bescherming van de stamcellen
   (TP-Vityl™).
   (1) In-vitrotest

   Suggesties
   Capture XP
   intensief rimpelcorrigerende crème

   De ultieme rimpelcorrigerende crème Capture XP vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Deze crème voor de normale tot gemengde huid heeft een dikke maar delicate en lichte textuur. Hij corrigeert rimpels en maakt de huid glad, zacht en mat.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Capture XP
   intensief rimpelcorrigerend recordserum

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明