Klik om te vergroten

Dior Prestige

Extra zuurstof voor de delicate huid

Extra zuurstof voor de delicate huid

Het intens zuurstofherstellende Grand Masque van Dior Prestige activeert de ademhaling van de huid*. De huid wordt herbrond en oogt fris en levendig. Het gelaat is steviger en de huid voller.


De ongelooflijk zachte, fijne en smeltende textuur omgeeft letterlijk de huid. Hij nodigt uit tot een massage en staat garant voor een extreem moment van zinnenstrelend genot.


De delicate huid heeft voortdurend behoefte aan zuurstof en heeft niets liever dan een wekelijkse portie frisse lucht. Het Grand Masque activeert de celademhaling van de epidermis en dermis en staat garant voor een optimaal zuurstofgehalte van de huid. Het stimuleert tevens de circulatie en het transport van zuurstof.


Resultaat: het effect en het zinnenstrelende genot van een verzorging in het Dior Institut. De huid is mooier, stralender en voller, het gezicht is uitgerust. Een of twee keer per week 's avonds aanbrengen ter vervanging van de Crème.


*In-vitrotest op ingrediënten.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Prestige
Extra zuurstof voor de delicate huid