Klik om te vergroten

  Dior Prestige

  Extra zuurstof voor de delicate huid

  Extra zuurstof voor de delicate huid

  Beschrijving

  Het intens zuurstofaanbrengende Grand Masque van Dior Prestige stimulateert de ademhaling van de huid*. De huid is fris en barst van vitaliteit en energie. De gelaatscontouren zijn steviger en de huid is opnieuw voller. De fijne, smeltende textuur is ongelooflijk zacht en omhult letterlijk de huid. Het bijkomende massageritueel staat bij het aanbrengen garant voor een extreem gevoel van genot.
  * In-vitrotest op ingrediënten

  Voordelen

  De delicate huid heeft iedere week behoefte aan extra zuurstof. Het Grand Masque stimuleert de celademhaling in de epidermis en de dermis en voorziet de huid optimaal van zuurstof. Het stimuleert tevens de circulatie en het transport van zuurstof.

  Dior tuin

  rose-granville

  DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

  Hoofdingrediënt

  DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

  Applictietip

  Een of twee keer per week gebruiken in plaats van de nachtcrème.

  Suggesties

  Dior Prestige
  Dior Prestige
  Crème Satin Revitalisante

  De intens voedende, revitaliserende, gesatineerde crème Dior Prestige vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Hij voedt de huid intens en zorgt voor een absoluut gevoel van comfort. De huid is opnieuw sterk, soepel en zacht. Alle tekenen van veroudering worden minder zichtbaar.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dior Prestige
  Extra zuurstof voor de delicate huid