L’OR DE VIE ONTDEKKEN

Zeldzaam. Uniek. Spectaculair. L’Or de Vie is het meesterwerk van de Verzorgingen van Dior

CHÂTEAU D’YQUEM, DE GROOTSTE WIJN TER WERELD

Château d’Yquem is zonder enige twijfel de Grootste Wijn ter wereld. 
Het niveau van uitmuntendheid, al vier eeuwen lang, heeft de reputatie van de wijn opgebouwd. In 1855 kreeg deze superieure wijn de onderscheiding Premier Cru Supérieur. Het is nog steeds de enige wijn die deze onderscheiding kreeg. De uitzonderlijke levensduur heeft er een ware legende van gemaakt. De smaak met een schitterende aromatische complexiteit heeft het unieke vermogen om zich tot in het oneindige opnieuw te ontwikkelen. Regelmatig prikkelt de degustatie van soms eeuwenoude crus de smaakpapillen.

EEN UITZONDERLIJKE STREEK EN EEN EEUWENOUD VAKMANSCHAP

Château d’Yquem heeft zijn ongelofelijke levensduur te danken aan de wijngaard die aangeplant werd op een mozaïek van uitzonderlijke bodems en aan de minutieuze zorgen die het hele jaar door besteed worden aan de bereiding. 
Bij deze ideale plaats komen nog eens de heilzame effecten van de unieke cultuurmethodes die nu al 4 eeuwen van generatie op generatie verdergezet worden. Tijdens de opeenvolgende manuele oogsten worden de druiven die Yquem waardig zijn één voor één geselecteerd. De selectiviteit is zo groot dat het rendement van het domein het laagste is van de wereld: elke wijnstok levert slechts één enkel glas wijn op. En wanneer de uitmuntendheid onvoldoende is, neemt het Château de zware beslissing om geen millésime te verdelen. Zo ontbreken er sinds de 20ste eeuw 10 millésimes. 

Elke wijnstok levert slechts één enkel glas wijn op. 

CHATEAU D’YQUEM, DE PAREL VAN DE TUINEN VAN DIOR

Dior is al meer dan 20 jaar een pionier in de etnobotanica. Het merk maakt gebruik van zeldzame en krachtige planten die het kweekt op plekken die de kwaliteiten van de planten alleen maar versterken. Zo ontstonden wereldwijd de Tuinen van Dior. Dankzij een unieke knowhow halen de wetenschappers van Dior uit elke plant de zuiverste en efficiëntste fractie voor de huid.

DE OORSPRONG VAN DE MACHT DIE HET CHÂTEAU D’YQUEM HEEFT OVER DE TIJD: HET SAP

Al 30 jaar onderzoeken de wetenschappers van Dior zijn gigantisch cosmetisch potentieel. Het Sap van Yquem is een raadsel in de plantenwereld. Het is een zeer efficiënte antioxidant met ongeëvenaarde kracht*. De wetenschappers van Dior hebben recent nog een nieuwe eigenschap ontdekt: het sap van Yquem is in staat een waaier aan genen te activeren die een rol spelen in de levensduur van de huid. Zijn actiespectrum overstijgt dat van andere actieve bestanddelen**. Het activeert de vitale functies van de huid op spectaculaire wijze. 
De huid wordt intens gestimuleerd en perfect beschermd en wordt opgenomen in een eeuwige spiraal waarin haar schoonheid feilloos wordt opgebouwd. Hierdoor wordt de huid steeds mooier en steviger. 
 
* In-vitrotests in vergelijking met de meest gekende antioxidanten: Vitamine C, Vitamine E, Idebenone en druivensap van een concurrent. 
** Dior.

DE GENIALITEIT VAN DIOR

Het sap van Yquem wordt puur en intact aangebracht op de huid dankzij het wetenschappelijke vakmanschap van Dior. 
In het begin van de winter, wanneer het sap het hoogtepunt van zijn vruchtbaarheid bereikt, worden de scheuten met de hand geoogst na een strenge selectie. Een wijnstok levert slechts één enkele flacon L’Or de Vie op. 
Het trage en meticuleuze rijpingsproces dat daarop volgt duurt 6 maanden. Er zijn nadien 17 zuiveringsstappen nodig om het kostbare sap te winnen zonder de eigenschappen ervan te veranderen. 
De ervaren formuleontwikkelaars van Dior infuseren het sap in gedurfde texturen die de zintuigen prikkelen en een intense en onmiddellijke intimiteit creëren met de huid.

Een wijnstok zal slechts één enkele flacon L’Or de Vie produceren.

EEN SPECTACULAIRE TRANSFORMATIE

L’Or de Vie wordt onmiddellijk "gedronken" door de huid. En vanaf dat moment volstaan woorden niet meer.
Vanaf de eerste druppel wordt een radicaal effect op alle tekenen van veroudering* ervaren. 
De huid wint aan kracht en wordt resistenter. De rimpels worden intens opgevuld. Het gezicht, dat diepgaand gestructureerd wordt, is opnieuw vol en veerkrachtig. De contouren worden als het ware gelift, gedefinieerd en weer perfect opgespannen. De werking op de diepste vlekken is ook bijzonder doeltreffend. Uw huid krijgt weer een goddelijke uitstraling. 
Dag na dag is de transformatie echt spectaculair. Uw huid ziet er weer perfect mooi uit. Ze wordt altijd maar mooier.
 
*Resultaten Crème Riche.

Een radicaal effect op alle tekenen van veroudering

Rimpels - De huid is gladder: 96%
Uitstraling - De teint is stralend: 95%
Densiteit/stevigheid - de huid is voller: 92%
Vlekken - De pigmentprobleempjes worden verzacht: 74%
Hydratatie - De huid is gehydrateerd: 98%
Huidkwaliteit - Deze wordt zichtbaar verbeterd: 98%
Bescherming - De huid is beschermd: 97%