PrevNextKlik om te vergroten

   Dior Bronze

   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

   Een beschermde huid, een sublieme teint

   Beschrijving

   Deze vederlichte, niet-vettige bruinversterkende zonnemelk SPF15 heeft een verkoelend effect en geeft onmiddellijk na het aanbrengen een zachte en stralende huid. De zinnen worden gestreeld door de zonnige en verfijnde bloemengeur, getekend Dior. De zonnestralen verzorgen de huid en geven een perfect egale bruine kleur.

   Voordelen

   Centraal in het nieuwe assortiment Dior Bronze staat het exclusieve Tan-Protect-complex dat de huid optimaal beschermt en een natuurlijke, duurzame stralende kleur geeft. Dankzij de zeer efficiënte fotostabiele filters, de breedspectrumfilters tegen UVA en UVB en de antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en duurzaam beschermd beschermd tegen schadelijke zonnestralen, vrije radicalen* en veroudering. Het biologische Tan-Protect-complex geeft een intensere en duurzamere egale bruine kleur*.
   *in-vitrotests 

   Applictietip

   Breng royaal aan voor het zonnen en herhaal de toepassing regelmatig. Waterbestendig.

   Suggesties
   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 15

   In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明