PrevNextKlik om te vergroten

   Dior Bronze

   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 15

   Een beschermde huid, een sublieme teint

   Beschrijving

   In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft.

   Dankzij de doeltreffende fotostabiele breedspectrumfilters tegen UVA- en UVB-stralen, gecombineerd met antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en dag na dag beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen* en huidveroudering. De biologische werking die geactiveerd wordt door het Tan-Protect-complex, zorgt voor een homogene, intensere en duurzamere bruine kleur*.

   De Crème Protectrice Sublimante SPF30 Corps biedt de huid een hoog niveau van bescherming en het plezier van eindeloos comfortabele texturen. De huid is onmiddellijk zijdezacht en wordt gesublimeerd door deze subtiel paarlemoeren verzorging die een goudbruine, heldere en duurzame kleur geeft.

   *in-vitrotests

   Benefits

   At the heart of the new Dior Bronze sun care range, the exclusive Tan-Protect complex ensures optimum protection whilst allowing the skin to develop a lasting natural radiant tan.
   Thanks to high performance photostable filters and broad spectrum UVA and UVB filters combined with anti-oxidant micro-capsules, the skin benefits from instant and lasting protection from sun damage, free radicals* and aging. The biological action of the Tan-Protect complex encourages the development of a more intense and longer lasting, even tan*.

   * tested in vitro

   Applictietip


   Suggesties
   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

   De kleurversterkende zonnecrème SPF30 voor het lichaam hydrateert de huid door en door en is verleidelijk verfijnd. De aangename en delicate geur nodigt uit om te dromen en bevat een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Polynesische tiarébloemen en kaupebloemen van de Markiezeneilanden. De huid is onmiddellijk zacht en helder. De egale goudbruine kleur is duurzaam en stralend.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 15

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明