PrevNextKlik om te vergroten

   Dior Bronze

   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30

   Een beschermde huid, een sublieme teint

   Beschrijving

   De kleurversterkende zonnecrème SPF30 voor het gezicht hydrateert de huid door en door en is verleidelijk verfijnd. De aangename en delicate geur nodigt uit om te dromen en bevat een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Polynesische tiarébloemen en kaupebloemen van de Markiezeneilanden. De huid is onmiddellijk zacht en helder. De egale bruine kleur is duurzaam en stralend.

   Voordelen

   Centraal in het nieuwe assortiment Dior Bronze staat het exclusieve Tan-Protect-complex dat de huid optimaal beschermt en een natuurlijke, duurzame stralende kleur geeft. Dankzij de zeer efficiënte fotostabiele filters, de breedspectrumfilters tegen UVA en UVB en de antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en duurzaam beschermd beschermd tegen schadelijke zonnestralen, vrije radicalen* en veroudering. Het biologische Tan-Protect-complex geeft een intensere en duurzamere egale bruine kleur*. *in-vitrotests 

   Applictietip


   Suggesties
   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

   De kleurversterkende zonnecrème SPF30 voor het lichaam hydrateert de huid door en door en is verleidelijk verfijnd. De aangename en delicate geur nodigt uit om te dromen en bevat een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Polynesische tiarébloemen en kaupebloemen van de Markiezeneilanden. De huid is onmiddellijk zacht en helder. De egale goudbruine kleur is duurzaam en stralend.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明