Klik om te vergroten

Dior Bronze

Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30

Een beschermde huid, een sublieme teint

Beschrijving

De kleurversterkende zonnecrème SPF30 voor het gezicht hydrateert de huid door en door en is verleidelijk verfijnd. De aangename en delicate geur nodigt uit om te dromen en bevat een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Polynesische tiarébloemen en kaupebloemen van de Markiezeneilanden. De huid is onmiddellijk zacht en helder. De egale bruine kleur is duurzaam en stralend.

Voordelen

Centraal in het nieuwe assortiment Dior Bronze staat het exclusieve Tan-Protect-complex dat de huid optimaal beschermt en een natuurlijke, duurzame stralende kleur geeft. Dankzij de zeer efficiënte fotostabiele filters, de breedspectrumfilters tegen UVA en UVB en de antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en duurzaam beschermd beschermd tegen schadelijke zonnestralen, vrije radicalen* en veroudering. Het biologische Tan-Protect-complex geeft een intensere en duurzamere egale bruine kleur*. *in-vitrotests 

Applictietip

Aplique generosamente antes da exposição ao sol e reaplique frequentemente. Resistente a água. 

Suggesties

Diorskin Nude Air zonnepoeder
Diorskin Nude Air zonnepoeder
Zonnepoeder voor een natuurlijke stralende teint

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Bronze
Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30