Klik om te vergroten

  Dioressence

  Eau de Toilette

  Het eerste oosterse parfum van het Huis Dior, onthuld door mysterieuze en betoverende kruiden

  Beschrijving

  Een zeer vrouwelijke oriëntaalse geur met sensuele en mysterieuze geranium, kaneel en patchoeli. Een verwijzing naar het zinnelijke en indrukwekkende oosten.

  Woorden van de parfumeur

  Omdat Christian Dior zich evenveel Parfumeur als Couturier voelde, wilde hij geuren creëren zodat hij zijn jurken stuk voor stuk uit zijn flacons kon zien oprijzen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • ESSENCE VAN GERANIUM UIT EGYPTE
  • ESSENCE VAN KANEEL VAN CEYLON
  • ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIE

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • ESSENCE VAN GERANIUM UIT EGYPTE

   De essentiële olie wordt verkregen door stoomdistillatie van het vocht uit bladeren en stelen voor de bloei. De complexe rozengeur komt tot zijn recht in de aanzet van Dioressence.

  • ESSENCE VAN KANEEL VAN CEYLON

   Kaneel is de oudste van de specerijen. Hij wordt in Ceylon gekweekt en wordt gebruikt in kruidige en oriëntaalse geuren. De tijdloze geur met stimulerend effect zit, onder andere, in het hart van Dioressence.

  • ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIE

   De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur. Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums. De zeer gegeerde toets zit in de basis van Dioressence.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dioressence
  Eau de Toilette