Klik om te vergroten

Dioressence

Eau de Toilette

Het eerste oosterse parfum van het Huis Dior, onthuld door mysterieuze en betoverende kruiden

Een zeer vrouwelijke oriëntaalse geur met sensuele en mysterieuze geranium, kaneel en patchoeli. Een verwijzing naar het zinnelijke en indrukwekkende oosten.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN GERANIUM UIT EGYPTE

  De essentiële olie wordt verkregen door stoomdistillatie van het vocht uit bladeren en stelen voor de bloei. De complexe rozengeur komt tot zijn recht in de aanzet van Dioressence.

 • Hartnoten

  ESSENCE VAN KANEEL VAN CEYLON

  Kaneel is de oudste van de specerijen. Hij wordt in Ceylon gekweekt en wordt gebruikt in kruidige en oriëntaalse geuren. De tijdloze geur met stimulerend effect zit, onder andere, in het hart van Dioressence.

 • Grondnoten

  ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIE

  De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur. Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums. De zeer gegeerde toets zit in de basis van Dioressence.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dioressence
Eau de Toilette