Klik om te vergroten

Dior Addict

Eau Fraîche

Een pittig, zurig,
fris bloemenparfum

Un parfum floral frais, acidulé et pétillant.

Les notes pétillanteset hespéridées ouvrent la composition avec un Pamplemousse doux-amer relevé de la suave Bergamotte de Calabre.

Son cœur pluriel, à la fois floral et acidulé, révèle un bouquet subtil de Freesia et de  Muguet.

Une « signature » joyeuse qui se conclut sur un fond puissant et structuré où les notes boisées s’unissent à des muscs blancs enveloppants.

Une empreinte fraiche et vive, qui garde une force éclatante.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  BERGAMOT UIT CALABRIË

  De essence van bergamot – die in Zuid-Italië groeit – wordt verkregen door koude persing van de schil van de vruchten. Hij geeft een zoete en opvallende frisse toets aan parfums en een bijzondere heldere toets aan hesperidennoten.

 • Hartnoten

  FRESIA EN LELIETJE-VAN-DALEN

  De fresia is een plant die afkomstig is uit Zuid-Afrika. De verfijnde, heldere bloemengeur doet denken aan de jasmijn, de oranjebloesem en de tuberoos. De zoete, haast fruitige noten bevinden zich in de hartnoot van Dior Addict Eau Fraîche.
  De emblematische bloem van het Huis Dior, het lelietje-van-dalen, wordt vaak in verband gebracht met geluk. Ondanks zijn intense parfum is het niet mogelijk om de geur te extraheren. Daarom is het lelietje-van-dalen in de parfumerie een akkoord met groene, bloemige jasmijn- en ylang-ylangaccenten. 

 • Grondnoten

  WITTE MUSKUS

  Witte Muskus heeft een ietwat poederachtig katoeneffect dat de huid fluwelig maakt en zorgt voor een indruk van omhullende zachtheid.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen