Klik om te vergroten

De sensualiteit en harmonie van bloemachtige en oriëntaalse toetsen

Beschrijving

J’adore L’Or is een ode aan de Mooie Grondstoffen, een sensuele geur waarvan het evenwicht berust op een harmonie tussen verschillende bloemenabsolu’s van meirozen en Jasmijn uit Grasse. Deze Absolu’s komen van het Domaine de Manon waarvan de oogst volledig gereserveerd is voor Dior. In dit uitzonderlijke domein tussen de zee en de bergen zijn de weersomstandigheden ideaal om bloemen te kweken met een uniek karakter. Gecombineerd met de delicate en zeldzame grondstoffen zijn de Absolu’s van Indische Tuberoos en Vanille uit Tahiti extra verleidelijk van oriëntaalse toetsen. Ze omhullen de bloementoetsen als in een streling.
Het geconcentreerde, subtiele en weelderige J’adore L'Or is een krachttoer op geurgebied: een ontmoeting tussen Grasse en het oosten kom je echt niet iedere dag tegen.

Woorden van de parfumeur

Vaak verbergt eenvoud extreem raffinement. J’adore is een perfecte harmonie van traditionele en moderne parfumerie: de mooiste essences en natuurlijke bloemenabsolu’s in een modern script. Hoe magisch de geur ook is, J’adore is in de eerste plaats een ode aan de grondstoffen.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten ABSOLU VAN MEIROOS
 • Hartnoten ABSOLU VAN JASMIJN UIT GRASSE
 • Grondnoten ABSOLU VAN VANILLE
  UIT TAHITI

Suggesties

J'adore
J'adore
Gesatineerde droge olie voor het lichaam

Laat uw geur langer duren en verwen uw huid met het badritueel van J'adore. De droge zijige lichaamsolie met ontspannende essentiële olie van ylang-ylang dringt snel in de huid zonder vettig laagje na te laten en geeft onmiddellijk een aangenaam gevoel en een stralende huid. De geraffineerde geur is een echo van het genereuze bloemenboeket van J’adore.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Grondnoten ABSOLU VAN MEIROOS

  De Centifoliaroos, de «roos met de honderd blaadjes » uit Grasse, geeft een extract dat een absolu wordt. De delicate, krachtige Centifoliaroos doet denken aan mimosa.

 • Grondnoten ABSOLU VAN JASMIJN UIT GRASSE

  Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn is een van de componenten van het hart van J'adore L’Or. 

 • Grondnoten ABSOLU VAN VANILLE
  UIT TAHITI

  De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à  9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan verder gedurende 34 maanden. Hun parfum ontwikkelt zich en de vanillekristallen verschijnen. Vanille verspreidt een zoete en kruidige geur. De serene en sensuele vanilletoets komt ten volle tot zijn recht in de basis van J’adore L’Or.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
J’adore
L'Or