PrevNextKlik om te vergroten

  J'adore

  Zakverstuiver - Eau de Parfum

  Een uniek boeket van rijke en genereuze bloemen

  Beschrijving

  De geursignatuur van de Eau de Parfum J'adore in een navulbare verstuiver met couturelook. Een kostbaar object voor in de handtas zodat u uw lievelingsparfum steeds bij u hebt.

  Refill

  In an effort to pursue environmentally responsible practices, the House of Dior combines olfactory pleasure, loyalty and sustainability with the offer of refills for the travel versions of some of its most iconic fragrances.

  Discover the refill

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Topnoten
   ESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN
  • Hartnoten
   ESSENCE VAN DAMASCENAROOS
  • Grondnoten
   ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
  Suggesties
  J'adore
  Verfraaiende melk

  Laat uw geur langer duren en verwen uw huid met het badritueel van J'adore. Deze lichte en zachte melkachtige lotion met katoennectar en jasmijnbloesemextract hydrateert* en verzorgt de huid. De delicate geur van de verfraaiende bodymilk is een subtiele echo van J'adore. *Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid

  Meer weten
  Ontdek de film

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  J'adore
  Zakverstuiver - Eau de Parfum

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • TopnotenESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN

    De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang harmonieert perfect met verschillende bloemennoten en geeft de samenstelling een elegante, volle en originele toets. Zijn boeket vol emoties is terug te vinden in de aanzet van J’adore.

   • HartnotenESSENCE VAN DAMASCENAROOS

    De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

   • GrondnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

    Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.