Met een delicate, heldere en zinnelijke frisheid

Beschrijving

Escale à Pondichéry is geïnspireerd op de mooiste grondstoffen van India. Het is een Eau de Toilette samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, door het Huis Dior geselecteerd voor hun superieure kwaliteit: extract van zwarte Thee, essence van Kardemom, essence van Sandelhout en absolu van Sambacjasmijn.

Woorden van de parfumeur

Wanneer het Huis Dior een geur creëert, is dat meer dan een gewone evocatie: op de zoektocht naar de juiste grondstoffen worden nieuwe culturen ontdekt en stevige banden gesmeed met de plaatselijke producenten. Zij maken het ons mogelijk met uitzonderlijke kwaliteitsingrediënten te werken.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  ESSENCE VAN KARDEMOM
 • Hartnoten
  EXTRACT VAN ZWARTE THEE
 • Grondnoten
  ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Escale à Pondichéry
Eau de Toilette

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN KARDEMOM

   Kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend met zwarte thee en essence van sandelhout. Hij geeft een frisse toets aan Escale à Pondichéry.

  • HartnotenEXTRACT VAN ZWARTE THEE

   Zwarte thee wordt hoofdzakelijk verbouwd in Azië en onderscheidt zich van de andere theesoorten door een fermentatie van de verse blaadjes die hem zijn donkere kleur en bittere smaak geeft. In parfums zorgt zwarte thee voor een frisse, kruidige toets. De opvallende, delicate en verslavende geur maakt Escale à Pondichéry extra fris.

  • GrondnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

   Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.