Een fijne houtachtige frisheid

Beschrijving

Escale à Parati is een ontmoeting met de mooiste grondstoffen van Zuid-Amerika, geselecteerd door het Huis Dior. Het aromatische Rozenhout uit het Amazonegebied wordt gecombineerd met fris Boomzaad uit Paraguay en Argentijnse Citroen op een basis van Tonkaboon uit Venezuela.

Woorden van de parfumeur

Wanneer het Huis Dior een geur creëert, is dat meer dan een gewone evocatie: op de zoektocht naar de juiste grondstoffen worden nieuwe culturen ontdekt en stevige banden gesmeed met de plaatselijke producenten. Zij maken het ons mogelijk met uitzonderlijke kwaliteitsingrediënten te werken.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  ESSENCE VAN BOOMZAAD
 • Hartnoten
  ROZENHOUT
 • Grondnoten
  TONKABOON

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Escale à Parati
Eau de Toilette

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN BOOMZAAD

   Het boomzaad dat in Paraguay wordt gekweekt, wordt verkregen door distillatie van de bladeren en takken van de bittere-sinaasappelboom. Het wordt gebruikt als basis van colognes. De frisse, groene, verkwikkende boomzaadtoets met een zweempje bitterheid, komt tot zijn recht in de aanzet van Escale à Parati.

  • HartnotenROZENHOUT

   Rozenhoutolie is afkomstig van het Amazonegebied en wordt gewonnen door distillatie van het hout van de boom. De aromatische, fijne, houtachtige toets heeft een plantaardige frisheid.

  • GrondnotenTONKABOON

   Tonkabonen zijn afkomstig uit Venezuela, Guyana en Brazilië. De bonen worden geoogst van de boom, gedroogd en gereduceerd tot poeder. Daaruit verkrijgt men de concrète of de absolu. De intense textuurtoets geeft een zoete en warme geur aan de basis van Escale à Parati.