Klik om te vergroten

Hypnotic Poison

Eau Sensuelle

De bloemige verleiding van een vanille, fluweelachtige en zijdezachte orchidee

De glaskunstenaar bewerkte de transparante en royale volumes van de nieuwe Poison-flacon tot een stralende, vrouwelijke en verleidelijke verpakking. François Demachy, Parfumeur-ontwerper van Dior, inspireerde zich op de oorspronkelijke Orchidee om Hypnotic Poison een betoverende bloementoets te geven: zo ontstond de Eau Sensuelle. Oranjebloesem en Vanille geven de geur een bloemen- en fruittoets met zacht en onvergetelijk karakter.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN DE COMOREN

  De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang harmonieert perfect met verschillende bloemennoten en geeft de samenstelling een elegante, volle en originele toets. Zijn boeket vol emoties is terug te vinden in de aanzet van J’Adore;

 • Hartnoten

  ORANJEBLOESEM

  De extractie van bittere-oranjebloesem geeft een oranjebloesemabsolue. Door distillatie wordt een essence van Nerolibloemen verkregen. Oranjebloesem is vooral aanwezig in oriëntaalse geuren en accentueert sommige fruitige noten in bloemenparfums. De weelderige geur komt tot zijn recht in de aanzet van Hypnotique Poison Eau Sensuelle.

 • Grondnoten

  VANILLE

  De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à 9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan verder gedurende 34 maanden. Hun parfum ontwikkelt zich en de vanillekristallen verschijnen. Vanille verspreidt een zoete en kruidige geur. De serene en sensuele vanilletoets komt ten volle tot zijn recht in de basis van de Hypnotic Poison Eau Sensuelle Eau de Toilette.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen