DE ELEGANTIE VAN EEN SENSUELE BLOEMENCHYPRÉ

Beschrijving

De elegante en gedurfde Eau de Parfum vat de tijdloze elegantie van Miss Dior in een bloemenchypré. De hesperiden aanzet van mandarijn uit Sicilië en bloedsinaasappel brengen gewaagdheid en energie toe aan de geur. Het bloemenhart is een symfonie van de sensuele roos uit Grasse en de Grandiflorum-jasmijn. De essence van patchoeli uit Indonesië geeft de samenstelling een hedendaagse en sensuele toets. Een Miss Dior die vanaf het eerste moment charmeert.

Woorden van de parfumeur

Een chypré is het archetype van een parfum. Het is een opmerkelijk akkoord dat past in een kader maar dat zich veel vrijheid kan veroorloven. Net zoals Miss Dior…
François Demachy


OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  ESSENCE VAN BLOEDSINAASAPPEL
 • Hartnoten
  Meiroos van Grasse & ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
 • Grondnoten
  ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË


Meer weten over Miss Dior

Een vleugje stoutmoedigheid gemengd met veel passie... Ontdek de wereld van het nieuwe parfum Miss Dior Absolutely Blooming.

Kennismaken
Suggesties
Miss Dior
Smeltende Lichaamsmelk

Laat uw geur langer duren en verzorg uw huid met het badritueel van Miss Dior. De hydraterende Bodymilk van Miss Dior met Nasturtium en extracten van zijdeproteïnen hydrateert en verzorgt de huid en maakt haar onmiddellijk zacht en soepel. Het lichaam wordt gehuld in de geraffineerde geur van Miss Dior.

Meer weten
Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Miss Dior
Eau de Parfum

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN BLOEDSINAASAPPEL

   Bloedsinaasappelen zijn een sinaasappelsoort met een opvallend rood vruchtvlees. De kleur is afkomstig van het anthocyanine, een pigment dat vaak voorkomt in verschillende vruchten, maar slechts zelden in citrusvruchten.
   De essence van deze zeer zoete en smakelijke vrucht, die heel populair is in Italië, geeft een frisse en dynamiserende toets aan parfums.

  • HartnotenMeiroos van Grasse & ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

   Uit de delicate en krachtige Centifolia roos uit Grasse, ofwel gekend als de "roos met honderden bloemblaadjes" wordt een extract gewonnen dat een absolu wordt.

  • GrondnotenESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

   Patchoeli is een plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië.
   De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur.
   Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums.
   De zeer gegeerde toets zit in de basis van alle geurversies van Miss Dior.