DE STRELING VAN EEN FRISSE LEVENDIGE BLOEMENGEUR

Beschrijving

De pittige bloemengeur Miss Dior Blooming Bouquet is een geur die samengesteld werd zoals een jurk die met duizenden bloemen geborduurd is. Dit nieuwe bloemenboeket is een eerbetoon aan de legendarische liefde die Christian Dior voor bloemen koesterde. Het tere hart is samengesteld uit akkoorden van pioenen en Damascenaroos, met frisse noties van de stralende bergamot van Calabrië. De poëtische geur wordt omhuld door zachte noties van witte muskus. Een bloemige lentesignatuur voor een speelse en charmante Miss Dior.

Woorden van de parfumeur

Na vrouwen zijn bloemen de meest hemelse creaties.
Christian Dior


OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  BERGAMOT VAN CALABRIE
 • Hartnoten
  ESSENCE VAN DAMASCENAROOS & PIOEN
 • Grondnoten
  WITTE MUSKUS


Meer weten over Miss Dior

Een vleugje stoutmoedigheid gemengd met veel passie... Ontdek de wereld van het nieuwe parfum Miss Dior Absolutely Blooming.

Kennismaken
Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Miss Dior
Blooming Bouquet

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenBERGAMOT VAN CALABRIE

   De essence van bergamot – die in Zuid-Italië groeit – wordt verkregen door een koude persing van de schil van de vruchten. Hij geeft een zoete en opvallende frisse toets aan parfums en een bijzondere heldere toets aan hesperidennoten.

  • HartnotenESSENCE VAN DAMASCENAROOS & PIOEN

   De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van Miss Dior.

  • GrondnotenWITTE MUSKUS

   Witte Muskus heeft een ietwat poederachtig katoeneffect dat de huid fluwelig maakt en zorgt voor een indruk van omhullende zachtheid.