Een houtachtige ambergeur met een verfijd, sensueel geurspoor

Het extreem edele en geraffineerde karakter van een weidse en krachtige Eau de Parfum. De intense Iris wordt gesublimeerd door een sensueel amberfacet en een kostbare basis van hout. Het effect is even charmant als krachtig. Een zinnelijke en aanlokkelijke signatuur.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  IRIS UIT TOSCANE

  Irisabsolue is een van de meest kostbare producten op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is lang en delicaat. Eerst moet het risoom worden behandeld en dan gedurende minstens drie jaar gedroogd. De uitzonderlijk opvallende, bijna overweldigende geur met poederakkoorden geeft een groen, houtachtig accent en een geruststellende toets van warm brood.

 • Hartnoten

  AMBERZAAD VAN ECUADOR

  Amberzaad is één van de kostbare grondstoffen van het palet van de parfumeur. De zaden van de hibiscusvrucht worden gedistilleerd om er een soort ‘boter’ van amberzaad van te maken. De vetzuren worden daarna gefilterd zodat er slechts een zuivere essence overblijft. In Dior Homme Intense vind je de accenten terug die zowel muskusachtig als licht fruitig zijn, ergens tussen perenlikeur en zijdetalk in.

 • Grondnoten

  CEDER UIT VIRGINIA

  De essence van cederhout uit de Verenigde Staten wordt verkregen door stoomdistillatie. De verfijnde en kostbare geuren worden gebruikt als basisnoot in talrijke herenparfums die een energiek en pittig karakter krijgen. 

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Homme Intense
Eau de Parfum