Een frisse houtgeur, energetisch en ontspannen

Als een wind van vrijheid accentueren de energieke frisheid van de Cedraat van Sicilië en de houtachtige Ceder uit Virginia de poederachtige signatuur van de Iris uit Toscane. Deze ontspannen compositie draag je op dezelfde vanzelfsprekende manier als waarmee je een T-shirt op een perfect gesneden jeans draagt.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  GEMBER UIT TANZANIA

  Gember is een tropische plant die groeit in een vochtige en zonnige atmosfeer. Naast zijn sinds de Oudheid bekende medicinale eigenschappen, is gember ook onvervangbaar voor zijn tegelijk frisse en zoete parfum. Het zijn de risomen die zorgen voor het parfum, na distillatie met waterdamp.

 • Hartnoten

  IRIS UIT TOSCANE

  Irisabsolu is een van de meest kostbare producten op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is lang en delicaat. Eerst moet het risoom worden behandeld en dan gedurende minstens drie jaar gedroogd. De uitzonderlijk opvallende, bijna overweldigende geur met poederakkoorden geeft een groen, houtachtig accent en een geruststellende toets van warm brood aan het hart van Dior Homme en Dior Homme Cologne.

 • Grondnoten

  CEDER UIT VIRGINIA

  De essence van cederhout uit de Verenigde Staten wordt verkregen door stoomdistillatie. De verfijnde en kostbare geuren worden gebruikt als basisnoot in talrijke herenparfums die een energiek en pittig karakter krijgen. 

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Homme Sport
Eau de Toilette