EEN ZONNIGE FRISHEID MET TIJDLOZE GEURNOTEN

Beschrijving

Gisteren een revolutie, vandaag een mythe.  Absoluut modern.
Eau Sauvage Eau de Toilette is meer dan een parfum: het is een toonbeeld van goede smaak en geraffineerde viriliteit. De geur staat ook voor absolute elegantie en een modern Dior-karakter dat blijft duren.
De hesperide- en bloemensignatuur is geraffineerd en krachtig, elegant en fris. Het is een subtiel evenwicht tussen Bergamot van San Carlo afkomstig van een exclusieve oogst voor Eau Sauvage, een vibrerende en unieke bloemennoot van hedione en een uitgesproken chypregeur.

Woorden van de parfumeur

Net als de muziek van Mozart is de compositie kristalhelder. Zij lijkt simpel maar is het niet. Zij is bewerkt, elk element bevindt zich op de juiste plaats. Eau Sauvage is een uitgekiend parfum.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  BERGAMOT UIT CALABRIË (SAN CARLO)
 • Hartnoten
  HEDIONE EN LAVENDEL UIT DE VAUCLUSE
 • Grondnoten
  CHYPREAKKOORD
Suggesties
Eau Sauvage
Aftershavelotion

Vervolledig het scheerritueel met een vleugje Eau Sauvage Eau de Toilette. Uw huid is heerlijk geparfumeerd en u krijgt de geur die u wenst. De tijdloze elegantie van een frisse, viriele en gedistingeerde citrussignatuur. Het subtiele evenwicht van bergamot uit Calabrië – exclusief geoogst voor Dior – gecombineerd met de bloementoetsen van hedione en een opmerkelijke chyprébasis.

Meer weten
Eau Sauvage door Francois Demachy

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Eau Sauvage
Eau de Toilette

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenBERGAMOT UIT CALABRIË (SAN CARLO)

   De essence van bergamot – die in Zuid-Italië groeit – wordt verkregen door een koude persing van de schil van de vruchten. Zij geeft een zoete en opvallende frisse toets aan parfums en een bijzonder heldere toets aan hesperide noten.

  • HartnotenHEDIONE EN LAVENDEL UIT DE VAUCLUSE

   HEDIONE: De frisse en luchtige noten van de hedione zijn het resultaat van het onderzoek van de absolue van jasmijn. De complete en geraffineerde noten zijn voortaan onmisbaar op het palet van de parfumeur. De bloemige jasmijn- en citroenaccenten van de hedione in de hartnoot van Eau Sauvage zijn klassiekers geworden. LAVENDEL: Lavendel is voornamelijk een bloemige cumarinenoot met een houtachtig facet. De essence wordt verkregen door stoomdistillatie van de vers gesneden bloemen.

  • GrondnotenCHYPREAKKOORD

   Bergamot, bloementoetsen, eikenmos en patchoeli vormen samen dit geraffineerde en klassieke elegante akkoord. Een essentieel rasakkoord, intenser gemaakt door de hesperideachtige en aromatische toetsen van Eau Sauvage.