Een heldere, explosieve en frisse houtgeur

De nieuwe expressie van de signatuur Fahrenheit. Een geur op de grens tussen water en vuur; een krachtige geur met explosieve frisheid.

Voor Aqua Fahrenheit bedacht François Demachy een nieuw houtachtig en fris facet met een intensere colognetoets, zonder te raken aan de typerende viooltjes- en houtsignatuur.

In de aanzet wordt de pompelmoes uit Italië gecombineerd met de mandarijnen van Fahrenheit tot een explosief, fris geheel. In het hart worden de viooltjes de kenmerkende expressie van de signatuur Fahrenheit, opgefrist door munt uit Brazilië. De basis is intens, vibrerend en puur dankzij de vetiver uit Haïti.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  POMPELMOES UIT ITALIË

  Pompelmoesessence wordt verkregen door koude persing van de schil van de vruchten. Pompelmoes wordt gebruikt in hesperidenparfums en zorgt voor een pikante frisheid.

 • Hartnoten

  VIOOLTJES

  Viooltjesbladeren geven een krachtig en heel bijzonder parfum met groene, plantaardige en licht bloemachtige toetsen. De sensuele viooltjes worden verrassend genoeg gebruikt in het hart van Fahrenheit.

 • Grondnoten

  LICHTE VETIVER UIT HAÏTI

  Vetiver is een overlevende plant die oorspronkelijk afkomstig is uit India en Indonesië, maar ook groeit in Haïti en op Réunion. De wortels bevatten de geurbestanddelen. De essentiële olie wordt verkregen door stoomdistillatie. De beklijvende akkoorden van vetiver worden gebruikt in houtachtige, chypré- en oriëntaalse composities.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Aqua Fahrenheit
Eau de Toilette