Klik om te vergroten

Capture Totale

Multiperfectionerend Concentraat

Een verzorgend concentraat van Capture Totale voor een intens herstel van de tekenen van veroudering

Dit legendarische serum van het assortiment CAPTURE TOTALE wordt nog efficiënter dankzij de laatste ontdekkingen over de diepste jeugdigheidscellen. Met zijn extra hoge concentratie actieve bestanddelen dringt het concentraat tot diep in de huid waar het alle jeugdigheidsfuncties opnieuw activeert*. Alle tekenen van veroudering, zelfs de meest hardnekkige - rimpels, verlies aan stevigheid, minder stralende teint, onregelmatigheden in de teint – worden intens gecorrigeerd.

De verzachtende textuur smelt onmiddellijk op de huid en verandert haar kwaliteit: de huidkorrel wordt fijner en de huid krijgt een ongelooflijke fluwelige finish.

's Ochtends en 's avonds na One Essential en voor de Multiperfectionerende Crème CAPTURE TOTALE op het hele gezicht aanbrengen.


* In-vitrotests

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Multiperfectionerend Concentraat