Klik om te vergroten

  Capture Totale

  Multiperfectionerende Oogcontourverzorging

  De globale anti-aging multicorrigerende verzorging voor de mooiste blikken

  Beschrijving

  Dankzij zijn diepgaande werking corrigeert de multiperfectionerende oogcontourverzorging Capture Totale nog intenser alle zichtbare tekenen van veroudering van de oogcontouren, zoals kraaienpootjes, rimpels, verlies aan stevigheid en een minder stralende teint. Deze gladde en zijige fluid werd specifiek ontwikkeld voor de gevoeligste zone van het gezicht. Hij wordt onmiddellijk geabsorbeerd en zorgt voor een totaal en duurzaam gevoel van comfort.

  Voordelen

  Onmiddellijk: Rimpels zijn zichtbaar glad: -18%1.
   Iedere dag opnieuw: -29%2.
  Na 1 maand: oogleden zijn strakker: +12%3.
  Na 8 weken: oogcontouren hebben een intense stralende teint: +28%2.
  Stevigheid: +28%2.
  Wallen en kringen verminderen opvallend: -28% minder wallen en -31% kringen.

  Applictietip  Dior tuin

  longoza

  DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

  Hoofdingrediënt

  LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.

  Suggesties

  Capture Totale
  Capture Totale
  Multiperfectionerende Crème

  De multiperfectionerende crème Capture Total vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen heeft hij van het huidoppervlak tot diep in de huid een herstructurerend effect. Bovendien maakt hij de huid helder, voller en gladder.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Capture Totale
  Multiperfectionerende Oogcontourverzorging