Klik om te vergroten

Capture Totale

Voedend Olieserum

In een paar druppels, de doeltreffendheid van een globaal anti-aging serum, subliem door het zintuiglijke plezier van een olie

Dit serum bevat geconcentreerde ingrediënten en uitzonderlijke, kostbare plantenolie-extracten. De rijke en zijdezachte textuur corrigeert intens alle zichtbare tekenen van veroudering die eigen zijn aan een droge huid. Het werkt "themo-isolerend" en hult de huid in een subtiele, matte, beschermende sluier die zijdezacht aanvoelt en elk trekkend gevoel onmiddellijk verzacht.

Zorgt onmiddellijk voor een make-over resultaat: de droge huid wordt weer mooi strak, soepel van textuur en stralend mooi.


's Ochtends en 's avonds 1 tot 2 druppels aanbrengen onder de Voedende Rijke Crème voor een extra voedend effect en een lipide-stimulerende werking.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Voedend Olieserum