Klik om te vergroten

Capture Totale

Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid

De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid en voeding

Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen is de intens voedende multiperfectionerende crème Capture Totale actief van het hart tot de oppervlakte van de huid: hij herstructureert, verheldert haar en maakt haar glad en vol. Alle zichtbare tekenen van veroudering die specifiek zijn voor de droge huid – rimpels, verlies aan stevigheid, soepelheid en elasticiteit en een oneffen teint – worden grondig gecorrigeerd. De textuur is verrijkt met een exclusieve Cold Crème van bloemen en is glad, crèmig en kalmerend. Hij verwent de huid bij elke toepassing met eindeloze rijkdom, zachtheid en duurzaam comfort. Een dagelijkse zinnenstrelende luxe-ervaring in een geraffineerde en vrouwelijke beautycase die alle anti-ageing geheimen van Capture Totale in een klik onthult.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid