Klik om te vergroten

  Dior Prestige

  Herstructurerende Rijke Crème

  Intense voeding en ultiem comfort

  Beschrijving

  De Crème Souveraine Dior Prestige is een crème met een hemels gladde, rijke textuur die ongelooflijk soepel over de huid glijdt. Na het aanbrengen versmelt hij heerlijk met de huid en staat hij garant voor een superieur gevoel van comfort.

  Voordelen

  Iedere dag opnieuw wordt de huid intens geherstructureerd. De gelaatscontouren zijn gemodelleerd. De huid is ongelooflijk fluwelig en glad. Ze is sterker en heeft opnieuw een stralende teint.

  Applictietip


  Dior tuin

  rose-granville

  DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

  Hoofdingrediënt

  DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

  Refill

  Beauty, loyalty and sustainability go hand in hand at Dior as it adopts an eco-friendly approach to a selection of its iconic skincare products, now available as refills.

  Discover the refill

  Suggesties

  Dior Prestige
  Dior Prestige
  Huile Souveraine

  Met zijn hoge concentratie actieve bestanddelen herstelt en vernieuwt het serum de huidstructuur grondig zodat de huid er iedere dag helder uitziet. Dankzij de hoge concentratie Absolu van de souveraineroos vult Dior Prestige Huile Souveraine de lipiden in de huid aan.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dior Prestige
  Herstructurerende Rijke Crème