Klik om te vergroten

Dior Prestige

Herstructurerende Rijke Crème

Intense voeding en ultiem comfort

Beschrijving

De Crème Souveraine Dior Prestige is een crème met een hemels gladde, rijke textuur die ongelooflijk soepel over de huid glijdt. Na het aanbrengen versmelt hij heerlijk met de huid en staat hij garant voor een superieur gevoel van comfort.

Voordelen

Iedere dag opnieuw wordt de huid intens geherstructureerd. De gelaatscontouren zijn gemodelleerd. De huid is ongelooflijk fluwelig en glad. Ze is sterker en heeft opnieuw een stralende teint.

Dior tuin

rose-granville

DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

Hoofdingrediënt

DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

Applictietip

Breng ‘s ochtends en ‘s avonds op gezicht en hals aan.

Suggesties

Dior Prestige
Dior Prestige
Huile Souveraine

Met zijn hoge concentratie actieve bestanddelen herstelt en vernieuwt het serum de huidstructuur grondig zodat de huid er iedere dag helder uitziet. Dankzij de hoge concentratie Absolu van de souveraineroos vult Dior Prestige Huile Souveraine de lipiden in de huid aan.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Prestige
Herstructurerende Rijke Crème