Klik om te vergroten

Dior Bronze

Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30

Een beschermde huid, een sublieme teint

In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft.

Dankzij de doeltreffende fotostabiele breedspectrumfilters tegen UVA- en UVB-stralen, gecombineerd met antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en dag na dag beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen* en huidveroudering. De biologische werking die geactiveerd wordt door het Tan-Protect-complex, zorgt voor een homogene, intensere en duurzamere bruine kleur*.


De perfect hydraterende Crème Protectrice Sublimante SPF30 Visage bekoort door zijn finesse. Het avontuurlijke parfum geeft de huid een geraffineerde geur met een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Kaupébloemen uit Polynesië en van Tiaré van de Markiezeneilanden. De huid is onmiddellijk zachter en ziet er stralend uit. Ze heeft een egale goudbruine kleur die subliem blijft ogen.


* in-vitrotests

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Bronze
Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30