Klik om te vergroten

  Dior Bronze

  Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

  Een beschermde huid, een sublieme teint

  Beschrijving

  In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft.
  Dankzij de doeltreffende fotostabiele breedspectrumfilters tegen UVA- en UVB-stralen, gecombineerd met antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en dag na dag beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen* en huidveroudering. De biologische werking die geactiveerd wordt door het Tan-Protect-complex, zorgt voor een homogene, intensere en duurzamere bruine kleur*.
  De Crème Protectrice Sublimante SPF30 Corps biedt de huid een hoog niveau van bescherming en het plezier van eindeloos comfortabele texturen. De huid is onmiddellijk zijdezacht en wordt gesublimeerd door deze subtiel paarlemoeren verzorging die een goudbruine, heldere en duurzame kleur geeft.
  *in-vitrotests

  Voordelen

  Centraal in het nieuwe assortiment Dior Bronze staat het exclusieve Tan-Protect-complex dat de huid optimaal beschermt en een natuurlijke, duurzame stralende kleur geeft. Dankzij de zeer efficiënte fotostabiele filters, de breedspectrumfilters tegen UVA en UVB en de antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en duurzaam beschermd beschermd tegen schadelijke zonnestralen, vrije radicalen* en veroudering. Het biologische Tan-Protect-complex geeft een intensere en duurzamere egale bruine kleur*. </br>*in-vitrotests 

  Applictietip

  Breng royaal aan voor het zonnen en herhaal de toepassing regelmatig. Waterbestendig.

  Suggesties

  Diorskin Nude Air zonnepoeder
  Diorskin Nude Air zonnepoeder
  Zonnepoeder voor een natuurlijke stralende teint

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dior Bronze
  Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15