Rimpelcorrigerende expertverzorging

Beschrijving

De ultieme rimpelcorrigerende nachtcrème van Capture XP is een ongelooflijk zachte, omhulllende crème. Hij is de perfecte aanvulling van het Nachtconcentraat en heeft een intens voedend en maximaal vullend effect.

Voordelen

Krachtig effect in 2 stappen Na 1 uur is de transformatie van de rimpels spectaculair en zichtbaar voor het blote oog* dankzij de intelligente textuur die de werking van het huidverzorgend Hyalu-Stem-complex** perfect aanvult. Na 1 maand kan het serum zijn verjongend effect volop ontwikkelen***. Bewezen effect op alle of rimpels****. Iedere dag opnieuw stimuleert het Hyalu-Stem™-complex de aanmaak van verjongende materie onder de rimpels**.
* Mechanische tests
**In-vitrotest
***Klinische tests
****Test door zelfscore en mechanische metingen van voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, plooien onder de ogen, frons, neus-kingroef en lachlijntjes; 25 proefpersonen, 2 maanden, beautyroutine.


ApplictietipHoofdingrediënt

HYALU-STEM™-COMPLEX
Het Hyalu-Stem™-complex verdubbelt de aanmaak van hyaluronzuur (1) en maakt continu jeugdige materie onder de rimpels aan. Samen met het galangaextract veroorzaakt het de directe stimulatie van de aanmaak van hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht en zijn indirecte stimulatie door de bescherming van de stamcellen (TP-Vityl™).
(1) In-vitrotest

Suggesties
Capture XP
intens rimpelcorrigerende oogcontourverzorging

De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De ultieme rimpelcorrigerende oogcrème Capture XP vormt een zacht en comfortabel verstevigend waasje dat zijn werking concentreert op de delicaatste zone van het gezicht.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Capture XP
intens rimpelherstellende nachtcrème

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明