Klik om te vergroten

Capture XP

intensief rimpelcorrigerend recordserum

Rimpelcorrigerende expertverzorging

Beschrijving

Dit zeer geconcentreerde, zachte en vloeibare gel-serum met onmiddellijk opspannend effect corrigeert zelfs de diepste rimpels en maakt de huid echt glad.                                                                         Voor een maximaal effect gebruikt u het Serum Capture XP na het Serum One Essential.

Voordelen

Krachtig effect in 2 stappen Na 1 uur is de transformatie van de rimpels spectaculair en zichtbaar voor het blote oog* dankzij de intelligente textuur die de werking van het huidverzorgend Hyalu-Stem-complex** perfect aanvult. Na 1 maand kan het serum zijn verjongend effect volop ontwikkelen***. Bewezen effect op alle rimpels****. Iedere dag opnieuw stimuleert het Hyalu-Stem™-complex de aanmaak van verjongende materie onder de rimpels**.
* Mechanische tests
**In-vitrotest
***Klinische tests
****Test door zelfscore en mechanische metingen van voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, plooien onder de ogen, frons, neus-kingroef en lachlijntjes; 25 proefpersonen, 2 maanden, beautyroutine.

Hoofdingrediënt

HYALU-STEM™-COMPLEX
Het Hyalu-Stem™-complex verdubbelt de aanmaak van hyaluronzuur (1) en maakt continu jeugdige materie onder de rimpels aan. Samen met het galangaextract veroorzaakt het de directe stimulatie van de aanmaak van hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht en zijn indirecte stimulatie door de bescherming van de stamcellen
(TP-Vityl™).
(1) In-vitrotest

Applictietip

Breng voor de Ultieme Rimpelcorrigerende Crème op gezicht en hals aan. Voor een optimaal rimpelcorrigerend effect gebruikt u tevens de Ultieme Rimpelcorrigerende Oogcrème. 

Suggesties

Capture XP
Capture XP
intensief rimpelcorrigerende crème

De ultieme rimpelcorrigerende crème Capture XP vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Deze crème voor de normale tot gemengde huid heeft een dikke maar delicate en lichte textuur. Hij corrigeert rimpels en maakt de huid glad, zacht en mat.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture XP
intensief rimpelcorrigerend recordserum