Klik om te vergroten

  Capture Totale Dreamskin

  Anti-ageing Verzorging voor een Perfecte huid

  Een droomhuid, in een oogwenk

  Beschrijving

  Dreamskin is een uitzonderlijke huidverzorging die de grenzen van de traditionele cosmetica overschrijdt. Voor de 1e keer is een huidverzorging in staat in te werken op zowel de kwaliteit en egaliteit als de jeugdige schoonheid van de huid. De unieke universele formule is baanbrekend: hij heeft een globaal anti-ageing effect en creëert de perfecte huid.

  Voordelen

  Na 1 week
  Totale verbetering: 90%*
  Na 1 maand
  Teint is egaler: 89%**
  Huidtextuur is fijner: 92%**
  Zichtbaar jongere huid: 95% **
  *Zelfevaluatie - 129 vrouwen - 4 huidtinten - 1 week.
  **Zelfevaluatie - 129 vrouwen - 4 huidtinten - 4 weken.

  Dior tuin

  longoza

  DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

  Hoofdingrediënt

  LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS
  Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.

  Applictietip

  Refill

  Beauty, loyalty and sustainability go hand in hand at Dior as it adopts an eco-friendly approach to a selection of its iconic skincare products, now available as refills.

  Discover the refill

  Suggesties

  Capture Totale
  Capture Totale
  Multiperfectionerende Crème

  De multiperfectionerende crème Capture Total vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen heeft hij van het huidoppervlak tot diep in de huid een herstructurerend effect. Bovendien maakt hij de huid helder, voller en gladder.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Capture Totale Dreamskin
  Anti-ageing Verzorging voor een Perfecte huid