Klik om te vergroten

  Dior Prestige

  Lipidenherstellend olieserum

  Ultiem herstel van lipiden

  Beschrijving

  Dankzij de hoge concentratie absolu van de souveraineroos is de Huile Souveraine van Dior Prestige in staat de huid volop van lipiden te voorzien. De zijdezachte textuur met 100% natuurlijke oliën respecteert zelfs de meest delicate de huid. De huid voelt anders aan, de kwaliteit is uitzonderlijk. Ze is perfect glad en heeft opnieuw de eindeloze soepelheid, stevigheid en compactheid uit haar jeugd. Dagelijks of in een intensieve kuur van een maand te gebruiken.

  Voordelen

  Na een week is de hoeveelheid lipiden in de huid verdrievoudigd*.
  * Ex-vivometing van het lipidengehalte na 8 dagen gebruik om de twee dagen van Huile Souveraine.
  Na een maand**:
  - De huid is gladder: +41%
   - De huid is zachter: +56%
   - De huid is soepeler: +68%
  ** Klinische evaluatie door een onafhankelijke dermatoloog bij 30 vrouwen na 1 maand gebruik tweemaal per dag.

  Application tip

  PAMPER YOUR SKIN WITH ENERGY

  Dior tuin

  rose-granville

  DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND
  Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

  Hoofdingrediënt

  DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN
  De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

  Suggesties

  Dior Prestige
  Dior Prestige
  La Crème Souveraine

  De Dior Prestige Crème Souveraine vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De hemels gladde, rijke textuur glijdt met ontstellend gemak over de huid.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dior Prestige
  Lipidenherstellend olieserum