VULLENDE LAKINKT, DUURZAME KLEUR

Beschrijving

Met Dior Addict Lacquer Plump, de eerste vullende lakinkt voor de lippen*, legt Dior de lat voor lak en verzorging nog een niveau hoger.  
*bij Dior

Make-upfinish

In contact met de lippen wordt Dior Addict Lacquer Plump geactiveerd zodat de lakfinish intenser en stralender wordt.
Enkele seconden na het aanbrengen ontstaat een luchtig, glanzend en kleurrijk laagje.

Deze nieuwe lipstick, een perfecte hybride van make-up en verzorging***, is een staaltje van de knowhow van de laboratoria Dior.
Net als een inkt geeft hij de lippen 8 uur lang een duurzame kleur*.
En net als een stralende plumper** maakt hij de lippen mooi gewelfd en voller, en houdt hij hen goed gehydrateerd***. 24 uur na het aanbrengen ligt het vochtgehalte van de lippen 78% hoger****.

*Test met instrumenten bij 20 proefpersonen
**vullend
***bij Dior
****Test met instrumenten bij 11 proefpersonen


Gebruiksadvies

1. Bereid de lippen voor door ze te zachtjes te masseren met Lip Sugar Scrub en het resterende product vervolgens te verwijderen. 
2. Om het resultaat intenser en preciezer te maken, tekent u de lipcontouren en vult u de lippen vervolgens in met Dior Contour.
3. Breng twee laagjes Dior Addict Lacquer Plump vanuit het midden van de lippen tot de cupidoboog aan en werk het product naar de mondhoeken uit.

Om het resultaat intenser en preciezer te maken, tekent u eerst de lipcontouren en vult u de lippen vervolgens in met Dior Contour die als basis dient. Vervolgens brengt u Dior Addict Lacquer Plump met de fijne en precieze applicator rechtstreeks op de lippen aan.


Applicator

"Its generous foam applicator that optimizes shine delivers just the right amount of the exquisitely fine texture in one intuitive stroke," explains Peter Philips.


Formule

« Dit is een fascinerende, innovatieve formule. We slaagden erin de limieten van glans en kleur voor de verschillende effecten te verleggen met een aangename, verzorgende formule en een extra vloeibare textuur die nauwelijks merkbaar is, » verduidelijkt Peter Philips, Directeur Creatie en Make-up van het Huis Dior.

Zijn geheim is een water-in-olie-emulsie met pigmenten, een natuurlijk, vullend hibiscusextract, een hydraterend aminozuur en een verfrissend ingrediënt.


Tinten

De zestien kleuren die Peter Philips ontwikkelde spelen in op de tijdloze vraag naar schitterende en luxueuze feesten.

In de elegante en geraffineerde Classics-familie zit de verleidelijke rozenhouttint 456 Dior Pretty. De Neon-collectie bevat 676 Dior Fever, een intens maar draagbaar fuchsia met een tikkeltje blauw, de Glitters-familie, waar glitter en glans centraal staan* (zonder lovertjeseffect op de lippen), kan rekenen op 538 Dior Glitz, een koraaltint met verleidelijke lurexfinish.
*lovertjes


Meer weten over Dior Addict Lacquer Plump

In een fascinerende en opwindende feestelijke sfeer presenteert Dior zijn Dior Addict Lacquer Plump, de eerste lakinkt die de lippen voller maakt.

Kennismaken
Suggesties
Lip Sugar Scrub
Zachte exfoliërende lipbalsem met suiker – Niet spoelen – Rozig effect

De eerste exfoliërende balsem van Dior is de laatste nieuwkomer bij Backstage Pros. Met zijn smeltende suikerkorrels maakt hij de lippen ongelooflijk zacht. Een echte metamorfose!

36,51 € Meer informatieBESTEL NU
De film

Recent bekeken

Verwijderen

Dior Addict Lacquer Plump

38,87 € - 676 Dior FeverContact met ons opnemen : 32.2.620.0098 Beschrijving

Met Dior Addict Lacquer Plump, de eerste vullende lakinkt voor de lippen*, legt Dior de lat voor lak en verzorging nog een niveau hoger.  
*bij Dior

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

Dior Addict Lacquer Plump

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN E-SHOP

  EXCLUSIVITEIT DIOR.COM

  Krijg een gratis product naar keuze in reisformaat voor elke bestelling vanaf 75€.

  GRATIS MONSTERS NAAR KEUZE

  Kies tot twee monsters uit een ruime selectie iconische artikelen in ons universum.

  Gratis standaard levering

  Dior stelt u een snelle en veilige leveringswijze voor

  LeveringstermijnenKosten van de levering
  STANDAARD LEVERINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS PRODUCT IN REISFORMAAT

  Voor elke bestelling vanaf 75€ krijgt u een gratis product in reisformaat uit een regelmatig vernieuwde selectie.

  GRATIS RETOURNERING BINNEN 30 DAGEN

  U kunt binnen 30 dagen uw bestelling retourneren per post met behulp van het prepaid retourlabel dat bij uw bestelling zit De terugbetalingen gebeuren na ontvangst en controle van uw bestelling.

  GRATIS ICONISCHE DIOR-DOOS EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in de iconische doos van het Huis. De producten worden harmonieus geschikt en in geplooid zijdepapier gewikkeld. De dolkknoop maakt het plaatje compleet voor een unieke ervaring. Dior biedt u ook de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, een ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.