PrevNextKlik om te vergroten

DIOR ADDICT LIP TATTOO

GEKLEURDE LIPPENINKT – NUDE EFFECT – EXTREEM COMFORT EN HECHTKRACHT

Lippeninkt in Tattoo-versie

Beschrijving

Dior Addict Lip Tattoo is de eerste langhoudende lippeninkt waarmee Dior de make-upgewoontes ongetwijfeld grondig zal veranderen. Dankzij het 10 uur* durende resultaat, het comfort van de formule en de no transfer-finish zonder materie-effect versmelt de formule enkele seconden na het aanbrengen als een tattoo met de lippen.

* Mechanische test bij 20 proefpersonen  

Make-upfinish

Resultaat: alle kussen zijn toegelaten! De kleur geeft niet af maar dringt in de lippen zodat een tattoo-effect ontstaat. 


Gebruiksadvies

"We zetten de applicator in het midden van de lippen, onder de Cupidoboog, en we glijden van rechts naar links. Een eenvoudig gebaar dat van Dior Addict Lip Tattoo een eenvoudig product maakt dat men intuïtief kan aanbrengen"
Peter Philips


Applicator

Afgeronde en schuine mousseapplicator die de lipcontouren intuïtief volgt. Gemakkelijk, snel en precies aan te brengen.


Formule

Dior Addict Lip Tattoo versmelt transparant en licht met de lippen. Het accentueert hun natuurlijke kleur zonder materie-effect en met een verbluffend comfort.
Dankzij de uitgekiende formule is Lip Tattoo de eerste « kissable » lippeninkt van Dior met no transfer-effect. Enkele seconden na het aanbrengen hecht de formule zich zonder materie-effect en met een verbluffend comfort op de lippen.


Tinten

Peter Phillips bedacht een palet van zes natuurlijke tinten, gaande van beige naar framboos via een pittige koraaltint. De tinten flatteren en verfraaien alle lipkleuren.

« Deze kleurharmonie die varieert van licht nude tot het roze van rood fruit speelt in op de verlangens van elke vrouw. De meest universele tint is Cherry 761, een intens roze met een rode toets dat geweldig is op alle lippen. » Peter Philips

Suggesties
Lip Sugar Scrub
Zachte exfoliërende lipbalsem met suiker – Niet spoelen – Rozig effect

De eerste exfoliërende balsem van Dior is de laatste nieuwkomer bij Backstage Pros. Met zijn smeltende suikerkorrels maakt hij de lippen ongelooflijk zacht. Een echte metamorfose!

36,51 € Meer informatieBESTEL NU
De film

Recent bekeken

Verwijderen

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

DIOR ADDICT LIP TATTOO

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN E-SHOP

  EXCLUSIVITEIT DIOR.COM

  Krijg een gratis product naar keuze in reisformaat voor elke bestelling vanaf 75€.

  GRATIS MONSTERS NAAR KEUZE

  Kies tot twee monsters uit een ruime selectie iconische artikelen in ons universum.

  Gratis standaard levering

  Dior stelt u een snelle en veilige leveringswijze voor

  LeveringstermijnenKosten van de levering
  STANDAARD LEVERINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS PRODUCT IN REISFORMAAT

  Voor elke bestelling vanaf 75€ krijgt u een gratis product in reisformaat uit een regelmatig vernieuwde selectie.

  GRATIS RETOURNERING BINNEN 30 DAGEN

  U kunt binnen 30 dagen uw bestelling retourneren per post met behulp van het prepaid retourlabel dat bij uw bestelling zit De terugbetalingen gebeuren na ontvangst en controle van uw bestelling.

  GRATIS ICONISCHE DIOR-DOOS EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in de iconische doos van het Huis. De producten worden harmonieus geschikt en in geplooid zijdepapier gewikkeld. De dolkknoop maakt het plaatje compleet voor een unieke ervaring. Dior biedt u ook de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, een ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.