cover_inter

SUMMER LOOK 2018 COOL WAVE

Cool Wave, de belofte op een stralende zomer. Dit seizoen tekent Peter Philips, Creative & Image Director Make-up van Dior, voor een romantische collectie met toch een hoog popgehalte die het contrast tussen waterblauw en uitzinnige kleuren verkent. De collectie is geïnspireerd door het water en zijn glans, en door de stralen en schittering van de zon. De ogen krijgen een harmonie van blauw of nazomers bruin. De lippen worden gesublimeerd door een ijskoude glans, de nagels schitteren met de felle en zomerse tinten. Cool Wave of de zomer volgens Dior: een clash tussen warm en koud, tussen transparantie en intensiteit.

Cool Summer

Breeze of sunlight

Een uitzinnige zomer

Recent bekeken

Verwijderen

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

Send by email

UW BESTEMMELING

Deze velden moeten ingevuld worden

查询到货时间

关于到货时间的具体说明

Personaliseren

Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

0  tekens resterend

Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.