cover_inter

SUMMER LOOK 2018 COOL WAVE

Cool Wave, de belofte op een stralende zomer. Dit seizoen tekent Peter Philips, Creative & Image Director Make-up van Dior, voor een romantische collectie met toch een hoog popgehalte die het contrast tussen waterblauw en uitzinnige kleuren verkent. De collectie is geïnspireerd door het water en zijn glans, en door de stralen en schittering van de zon. De ogen krijgen een harmonie van blauw of nazomers bruin. De lippen worden gesublimeerd door een ijskoude glans, de nagels schitteren met de felle en zomerse tinten. Cool Wave of de zomer volgens Dior: een clash tussen warm en koud, tussen transparantie en intensiteit.

Cool Summer


Dior Addict Lip Maximizer Lip plumper
 • 011 Pool blue
36,51 €

Tijdelijk niet beschikbaar

  Breeze of sunlight

  Een uitzinnige zomer

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Parfum & Schoonheid

  Mode & Accessoires

  Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
  Kies een wereld van Dior:

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.