Eau de Parfum

Beschrijving

De krachtige frisheid van Sauvage ademt nieuwe sensuele en mysterieuze facetten uit waardoor de signatuur van een virtuoze samenstelling op grootse wijze vernieuwd wordt.

De steeds levendige en sappige bergamot van Calabrië wordt verrijkt met nieuwe kruidige noten die hem ronder en sensueler maken. De houtachtige ambernoot van Ambroxan® wordt omgeven door rokerige absolu van vanille uit Papua die hem virieler maken.

François Demachy, Parfumeur-Créateur van Dior, liet zich inspireren door de woestijn op het magische uur van de avondschemering, het ogenblik waarop de frisheid van de nacht de hete lucht van de woestijn kruist en intense geuren ontstaan. Het uur ook waarop de wolven naar buiten komen en de hemel vuurrood kleurt. Een magisch moment.

Woorden van de parfumeur

Bij de creatie van de Eau de Parfum Sauvage werkte ik niet op kracht en sterkte. De geursignatuur is al zeer herkenbaar. Ik wilde het geurspoor niet versterken of de samenstelling verzadigen. Ik wilde eerder elk van de dominante noten verrijken zodat nieuwe kleuren ontstaan.

François Demachy, Parfumeur-Createur van Dior

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  Bergamot uit Reggio
 • Hartnoten
  Absolu van vanille uit Papua
Suggesties
Sauvage
Very Cool Spray - Fresh Eau De Toilette - 100% Air Spray

Verstuif Sauvage Very Cool Spray genereus op elk moment van de dag.

71,73 € - Verstuiver 100 mLMeer informatieBESTEL NU

Recent bekeken

Verwijderen

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

Sauvage
Eau de Parfum

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN E-SHOP

  EXCLUSIVITEIT DIOR.COM

  Krijg een gratis product naar keuze in reisformaat voor elke bestelling vanaf 75€.

  GRATIS MONSTERS NAAR KEUZE

  Kies tot twee monsters uit een ruime selectie iconische artikelen in ons universum.

  Gratis standaard levering

  Dior stelt u een snelle en veilige leveringswijze voor

  LeveringstermijnenKosten van de levering
  STANDAARD LEVERINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS PRODUCT IN REISFORMAAT

  Voor elke bestelling vanaf 75€ krijgt u een gratis product in reisformaat uit een regelmatig vernieuwde selectie.

  GRATIS RETOURNERING BINNEN 30 DAGEN

  U kunt binnen 30 dagen uw bestelling retourneren per post met behulp van het prepaid retourlabel dat bij uw bestelling zit De terugbetalingen gebeuren na ontvangst en controle van uw bestelling.

  GRATIS ICONISCHE DIOR-DOOS EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in de iconische doos van het Huis. De producten worden harmonieus geschikt en in geplooid zijdepapier gewikkeld. De dolkknoop maakt het plaatje compleet voor een unieke ervaring. Dior biedt u ook de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, een ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenBergamot uit Reggio

   François Demachy houdt ervan dat zijn mannenparfums beginnen met een dosis hesperiden. Voor het Huis Dior koos hij een exclusieve bergamot die hij met de lokale producenten bewerkte tot een signatuur op maat.
   Zijn bergamot is een wervelwind van sappige frisheid die alles lijkt mee te sleuren. Hij zit boordevol zon van Calabrië, is fruitiger en ontwikkelt unieke, licht peperachtige en zesteachtige noten.

  • HartnotenAbsolu van vanille uit Papua

   De absolu van vanille uit Papua heeft een onweerstaanbare, zalige aantrekkingskracht met rokerige noten die hem virieler maken.
   Deze uitzonderlijke vanille wordt groen geoogst en dan verbrand. Een extractiemethode zonder oplosmiddelen herstelt de complexe kracht van zijn aroma’s op een ecologische manier.