STRALENDE JASMIJN DIE DE ROES VAN EEN ZOMERNACHT BIJ DE EERSTE ZONNESTRALEN HEEL ELEGANT INCARNEERT

Beschrijving

Christian Dior was letterlijk gefascineerd door de grootse bals die hij onder geen beding wou missen. In zijn modecollecties vinden we dan ook een feestelijke, luxueuze en tijdloze sfeer terug.
Grand Bal is een nieuw hoofdstuk van La Collection Privée Christian Dior. De geur incarneert heel elegant de roes van een zomernacht bij de eerste zonnestralen. Net als de mooiste jurken bevat de stralende compositie, gedomineerd door Jasmijn uit Grasse, enkel edele grondstoffen.
"Grand Bal verwijst naar de grootse baljurken van Christian Dior die met hun volume en pracht de blaadjes van bloemen oproepen." François Demachy.

Woorden van de parfumeur

Grand Bal is een echo van de verbluffende baljurken van Christian Dior. Zijn volheid en schoonheid roepen de bloemblaadjes van jasmijn op. Jasmijn van Grasse heeft een unieke geur die opvalt door zijn verschillende facetten en volheid.

François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  GRASSE JASMINE
 • Hartnoten
  ESSENCE VAN YLANG-YLANG uit Mayotte
 • Grondnoten
  ESSENCE VAN SANDELHOUT uit Nieuw-Caledonië
Suggesties
La Colle Noire

François Demachy creëerde gedurfde harmonieën die de geuren een nieuw elan geven en een ode zijn aan de verrassende combinaties van contrasterende noten. La Colle Noire is een geur geconstrueerd rond een intense, expressieve en compacte Absolu van Centifoliaroos. Het is een zonnige samenstelling en een ode aan de terroir van Grasse die een grote rol speelt in de geschiedenis van de parfums Dior.

Vanaf 198,00 € - Verstuiver 125 mLMeer informatieBESTEL NU

Recent bekeken

Verwijderen

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

GRAND BAL

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN E-SHOP

  EXCLUSIVITEIT DIOR.COM

  Krijg een gratis product naar keuze in reisformaat voor elke bestelling vanaf 75€.

  GRATIS MONSTERS NAAR KEUZE

  Kies tot twee monsters uit een ruime selectie iconische artikelen in ons universum.

  Gratis standaard levering

  Dior stelt u een snelle en veilige leveringswijze voor

  LeveringstermijnenKosten van de levering
  STANDAARD LEVERINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS PRODUCT IN REISFORMAAT

  Voor elke bestelling vanaf 75€ krijgt u een gratis product in reisformaat uit een regelmatig vernieuwde selectie.

  GRATIS RETOURNERING BINNEN 30 DAGEN

  U kunt binnen 30 dagen uw bestelling retourneren per post met behulp van het prepaid retourlabel dat bij uw bestelling zit De terugbetalingen gebeuren na ontvangst en controle van uw bestelling.

  GRATIS ICONISCHE DIOR-DOOS EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in de iconische doos van het Huis. De producten worden harmonieus geschikt en in geplooid zijdepapier gewikkeld. De dolkknoop maakt het plaatje compleet voor een unieke ervaring. Dior biedt u ook de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, een ideale attentie voor uw cadeaus.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenGRASSE JASMINE

   From the exclusive House of Dior harvests at the Domaine du Manon, Grasse Jasmine shines in the composition of Grand Bal. "The scent of Grasse Jasmine is unique, distinguished by its rich facets and its fullness. It cannot be confused with any other," François Demachy.

  • HartnotenESSENCE VAN YLANG-YLANG uit Mayotte

   Grown in Mayotte, fresh Ylang-Ylang flowers are steam distilled, providing an essence cherished by the perfumer. In Grand Bal, Ylang-Ylang forms a radiant partnership with Jasmine, with which it shares certain scent notes, adding elegance, roundness and originality to the composition.

  • GrondnotenESSENCE VAN SANDELHOUT uit Nieuw-Caledonië

   De beste kwaliteiten sandelhout worden gekweekt in India en Nieuw-Caledonië. Sandelhout wordt door parfumeurs gewaardeerd vanwege zijn warme noten, en zorgt voor rondheid en sensualiteit bij Grand Bal.