EEN FRISSE BRIES VAN STRALENDE JEUGDIGHEID

Beschrijving

De lichte, luchtige textuur van Prestige White Satin Brightening Fluid geeft de huid tijdens de warme zomermaanden een vleugje frisheid, dringt onmiddellijk in en voelt perfect comfortabel aan. De huid wordt buitengewoon glad en egaal, en krijgt een verfijnde textuur.

Voordelen

INTENSIEF VERHELDERENDE EN VERJONGENDE WERKING
Alle tekenen van veroudering worden gecorrigeerd 100%
De huid is egaler 100%
De huid is lichter 100%
Vlekken zijn duidelijk minder zichtbaar 97%

EEN DUIDELIJK ZICHTBARE PERFECTIONERENDE WERKING
De huidtextuur is fijner 100%
De poriën zijn minder zichtbaar 97%
Zelfevaluatie aan de hand van een vragenlijst bij 31 vrouwen, tweemaal per dag aangebracht op het gelaat
gedurende 56 dagen.


Dior tuin

ROSE DE GRANVILLE, DE WONDERBLOEM UIT DE TUIN VAN DIOR
Dior Science heeft meer dan 20 jaar ervaring op gebied van etnobotanica, en zoekt in de natuur naar de meest zeldzame bloemen met de krachtigste eigenschappen om ze te telen in de grond die het gunstigst is voor hun groei. Dit heeft geleid tot specifieke tuinen wereldwijd. Dankzij de unieke deskundigheid van Dior Science wordt uit elke bloem het deel gehaald dat het zuiverst en meest doeltreffend is voor de huid. De Rose de Granville is afkomstig van een roos die in de tuin van Christian Dior langs de kliffen groeide, en beschikt over dubbel zoveel vitale energie als een gewone roos.* Deze bloem wordt geteeld in de tuin van de Loirevallei, midden in de streek met de beste Franse grond. Door de organische teelt in volle grond kan de cellulaire vitaliteit zich voluit ontwikkelen.

* In-vitrotest.


Hoofdingrediënt

BUITENGEWONE NECTARS VOOR UITZONDERLIJKE RESULTATEN.
Het heeft 9 jaar onderzoek gevergd om de vitaliteit van de Rose de Granville te concentreren in een krachtige nectar. Verzacht en helpt bij het herstel van micro-ontstekingen* die de huid verouderen. Revitaliseert de huid intensief en biedt absolute bescherming.
In de White Collection wordt Rose de Granville Nectar gecombineerd met de unieke verhelderende eigenschappen van witte-pioennectar. Dit duizend jaar oude symbool van puurheid en een stralende gloed onderdrukt de productie van melanine en stimuleert de natuurlijke eliminatie* ervan. Vlekken vervagen zichtbaar en de huid krijgt de gloed van een pure, witte bloem.
*In-vitrotest.


Applictietip

's Morgens en 's avonds aanbrengen over het hele gelaat, na Le Serum. Begin met een gladmakende beweging van de hals naar het decolleté. Breng Dior Prestige White Fluide Satin aan op het gelaat, van de T-zone naar de zijkanten met licht opwaartse bewegingen om de contouren te definiëren. Maak een waaierbeweging op het voorhoofd om tekenen van vermoeidheid en expressielijntjes weg te werken. Leg de nadruk op de doelzones, zoals de gelaatscontouren, lachrimpeltjes, de lipcontouren en de zone tussen de wenkbrauwen.     

Suggesties
DIOR PRESTIGE WHITE COLLECTION
LIGHT-IN-LOTION

De doeltreffendheid van de Light-in-Nectar wordt 1,6* keer sterker in combinatie met de Light-in-Lotion, de allereerste lotion voor dagelijks gebruik met microscrubwerking om de lichtverspreidende eigenschappen te versterken op het huidoppervlak. *Zelfevaluatie bij 31 vrouwen na het aanbrengen.

101,37 € - 150 mLMeer informatieBESTEL NU

Recent bekeken

Verwijderen

Parfum & Schoonheid

Mode & Accessoires

Wenst u op de hoogte te blijven van wat leeft bij la Maison Dior
Kies een wereld van Dior:

Dior Prestige White Collection
SATIN BRIGHTENING FLUID

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Deze velden moeten ingevuld worden

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN E-SHOP

  EXCLUSIVITEIT DIOR.COM

  Krijg een gratis product naar keuze in reisformaat voor elke bestelling vanaf 75€.

  GRATIS MONSTERS NAAR KEUZE

  Kies tot twee monsters uit een ruime selectie iconische artikelen in ons universum.

  Gratis standaard levering

  Dior stelt u een snelle en veilige leveringswijze voor

  LeveringstermijnenKosten van de levering
  STANDAARD LEVERINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS PRODUCT IN REISFORMAAT

  Voor elke bestelling vanaf 75€ krijgt u een gratis product in reisformaat uit een regelmatig vernieuwde selectie.

  GRATIS RETOURNERING BINNEN 30 DAGEN

  U kunt binnen 30 dagen uw bestelling retourneren per post met behulp van het prepaid retourlabel dat bij uw bestelling zit De terugbetalingen gebeuren na ontvangst en controle van uw bestelling.

  GRATIS ICONISCHE DIOR-DOOS EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in de iconische doos van het Huis. De producten worden harmonieus geschikt en in geplooid zijdepapier gewikkeld. De dolkknoop maakt het plaatje compleet voor een unieke ervaring. Dior biedt u ook de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, een ideale attentie voor uw cadeaus.