Eyeliner penseel nr. 24

Description

Het eyeliner penseel nr. 24 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Breng met één beweging oogpotlood aan en vervaag kohl langs de wimperlijn.

Make-upfinish

Dit penseel is ideaal om de vorm van de ogen te definieren: breng in een handomdraai oogpotlood aan en vervaag de kohl langs de wimperlijn. Dankzij de smalle vorm van het afgeschuinde eyeliner penseel nr. 24 is de textuur naar wens aan te passen, voor een precies en professioneel aangebrachte lijn: strak en fijn, of een tikje vervaagd voor een intense, geraffineerde blik.


Gebruiksadvies

1. Neem wat product op de rand van het penseel.

2. Trek voorzichtig een lijntje op de wimperrand, van de binnenste ooghoek naar de buitenste.


Applicator

Dankzij het stevige penseel met extreem fijne en zachte synthetische vezels breng je het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.


De tip van Peter

Aanbevolen texturen:
Eyeliner in poeder, was of crème en oog- of kohlpotlood.

Reinig voor een perfecte hygiëne dit penseel regelmatig met de Dior Borstelreiniger.

Suggestions
DIORSHOW PRO LINER WATERPROOF
De schuine liner die een spectaculair lijntje geeft

€ 28,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Backstage Eyeliner Brush N° 24

Eyeliner penseel nr. 24

€ 25,50Contact : 32.2.620.0098 Description

Het eyeliner penseel nr. 24 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Breng met één beweging oogpotlood aan en vervaag kohl langs de wimperlijn.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Backstage Eyeliner Brush N° 24
Eyeliner penseel nr. 24

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.