PrevNextClick to zoom

  Dior Backstage Retractable Lip Brush N° 31

  Uitschuifbare lippenseel nr. 31

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Uitschuifbare lippenseel nr. 31

  Description

  Het uitschuifbare lippenseel nr. 31 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Het is de ideale tool om nauwkeurig lipstick en lipgloss aan te brengen.

  Make-upfinish

  Dit penseel, in de vorm van een kattentong, is superhandig voor onderweg en garandeert een optimale applicatie op de lippen. De vorm van dit penseel volgt perfect de contouren van de lippen, voor een snel, precies en professioneel make-upresultaat.


  Gebruiksadvies

  1. Neem voorzichtig een beetje lipstick of lipgloss om met de punt van het penseel de lipcontouren te tekenen.
  2. Vul vervolgens de lippen in met het platte gedeelte van het penseel.
  3. Om het volume-effect van de lipstick te benadrukken, breng je met het penseel een stipje gloss aan in het midden van de onderlip. Zo wordt het licht op de lip perfect opgevangen.


  Applicator

  Dankzij de stevige penseel met extreem fijne en zachte synthetische vezels breng je het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.


  De tip van Peter

  Aanbevolen texturen:
  Lipstick of lipgloss

  Reinig voor een perfecte hygiëne het uitschuifbare lippenseel nr. 31 regelmatig met de Dior Borstelreiniger.
  Dankzij het handige meeneemformaat en de precisiepunt is dit penseel perfect geschikt voor het overdag bijwerken van uw make-up.

  Suggestions
  Dior Backstage Lip Palette
  Lip palette met ultrageconcentreerde multi-texturen primer, plump, lipstick, contour

  € 51,00 Meer wetenBestel Nu
  De film

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Dior Backstage Retractable Lip Brush N° 31

  Uitschuifbare lippenseel nr. 31

  € 25,50Contact : 32.2.620.0098 Description

  Het uitschuifbare lippenseel nr. 31 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Het is de ideale tool om nauwkeurig lipstick en lipgloss aan te brengen.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Backstage Retractable Lip Brush N° 31
  Uitschuifbare lippenseel nr. 31

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personaliseren

   Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

   0  tekens resterend

   Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.