BESCHRIJVING

De Dior Backstage Brush Set bevat de penselen van de make-up artists van Dior op de Backstage omgeving van fashionshows. De set bevat de vijf belangrijkste make-up penselen uit de Backstage serie voor een professioneel resultaat:

- Poeder penseel nr. 14
- Licht dekkende vloeibare foundation penseel nr. 11
- Oogschaduw shader penseel nr. 21
- Eyeliner penseel nr. 24
- Uitschuifbare lippenseel nr. 31


Make-upfinish

Een professioneel make-up resultaat dankzij de gebruiksvriendelijke make-up penselen die zijn afgestemd op de intuïtieve make-up formules van Dior Backstage. 
Deze lijn van universele en opbouwbare producten, die onder andere bestaat uit de Dior Backstage Brush Set, is geschikt voor iedere vrouw en heeft al 50* getalenteerde make-up artists weten te overtuigen. Zelfs de meest veeleisende modellen zijn onmiddellijk fan van deze lijn.
 
* Test van de Face & Body foundation door 50 professionele visagisten van Dior, waaronder de make-up artists die de make-up verzorgen voor de shows van Dior. 


Formule

De Dior Backstage penselen zijn zeer zacht en verfijnd. Met een enkele penseelstreek creëer je een perfect nauwkeurig resultaat.


Gebruiksadvies

Poeder penseel nr. 14: 
1. Neem wat poeder en breng het met lichte bewegingen aan op het gezicht.
2. De poeder penseel nr. 14 kan ook worden gebruikt op het lichaam. 
 
Licht dekkende vloeibare foundation penseel nr. 11: 
1. Neem een kleine hoeveelheid foundation met de licht dekkende vloeibare foundation penseel nr. 11.
2. Breng de foundation aan op de T-zone van het gezicht. Werk het product vervolgens egaal uit naar buiten.
3. Om bij te werken: breng aan met kloppende bewegingen op de zones waar meer dekking nodig is.
 
Oogschaduw shader penseel nr. 21: 
1. Neem wat oogschaduw en breng deze aan op het bewegende ooglid en/of de arcadeboog. Werk deze vervolgens uit tot het gewenste effect is bereikt.
 
2. Breng voor geraffineerde smokey eyes de oogschaduw aan in het midden van het bewegende ooglid en werk deze uit naar buiten. Laat de oogschaduw samensmelten met de huid op de buitenste ooghoek en vervaag naar boven. Zet tot slot de oogschaduw nog wat intenser aan in de buitenste ooghoek  en accentueer de blik langs de bovenste en onderste wimperrand.
 
3. Voor een stralende blik, breng lichte oogschaduw aan op het ooglid: begin bij de wenkbrauwboog, van de binnenste hoek naar de buitenste, en werk de oogschaduw vervolgens uit op het bewegende ooglid in dezelfde richting.
 
* Schaduweffect.
 
Eyeliner penseel nr. 24: 
1. Neem wat product op de rand van het penseel.
2. Trek voorzichtig een lijntje op de wimperrand, van de binnenste ooghoek naar de buitenste. 
 
Uitschuifbare lippenseel nr. 31: 
1. Neem voorzichtig een beetje lipstick of lipgloss om met de punt van het penseel de lipcontouren te tekenen. 
2. Vul vervolgens de lippen in met het platte gedeelte van het penseel. 
3. Om het volume-effect van de lipstick te benadrukken, breng je met het penseel een stipje gloss aan in het midden van de onderlip. Zo wordt het licht op de lip perfect opgevangen. 

Suggestions
Dior Backstage Face & Body Foundation
Face & body foundation

€ 40,50 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Backstage

€ 147,00Contact : 32.2.620.0098 BESCHRIJVING

De Dior Backstage Brush Set bevat de penselen van de make-up artists van Dior op de Backstage omgeving van fashionshows. De set bevat de vijf belangrijkste make-up penselen uit de Backstage serie voor een professioneel resultaat:

- Poeder penseel nr. 14
- Licht dekkende vloeibare foundation penseel nr. 11
- Oogschaduw shader penseel nr. 21
- Eyeliner penseel nr. 24
- Uitschuifbare lippenseel nr. 31

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Backstage

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.