PrevNextClick to zoom

  DIOR BACKSTAGE CONCEALER BRUSH N° 13

  Concealer kwast nr. 13

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Concealer brush N°13

  Description

  De concealer kwast nr. 13 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. De kwast is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van concealer en teintcorrector.

  Make-upfinish

  De platte concealer kwast nr. 13 loopt spits toe in de vorm van een kattentong, en is perfect om elk type concealer nauwkeurig en in de juiste hoeveelheid aan te brengen. De kwast egaliseert en vervaagt het product, voor een perfecte correctie van oneffenheden.


  Gebruiksadvies

  1. Breng het product met de platte kant van de kwast aan op donkere kringen en oneffenheden in de huid.
  2. Werk het product uit om de dekking naar wens aan te passen.


  Applicator

  Dankzij de stevige kwast met extreem fijne synthetische vezels breng je het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.


  De tip van Peter

  Aanbevolen texturen:
  Corrector en concealer in crème- of vloeibare vorm.

  Reinig voor een perfecte hygiëne deze kwast regelmatig met de Dior Borstelreiniger.

  Suggestions
  FIX IT

  € 36,50 Meer wetenBestel Nu
  De film

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  DIOR BACKSTAGE CONCEALER BRUSH N° 13

  Concealer kwast nr. 13

  € 32,50Contact : 32.2.620.0098 Description

  De concealer kwast nr. 13 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. De kwast is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van concealer en teintcorrector.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  DIOR BACKSTAGE CONCEALER BRUSH N° 13
  Concealer kwast nr. 13

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personaliseren

   Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

   0  tekens resterend

   Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.